Εγκρίθηκε η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Βάδην και 10.000 μ., με στόχους για τα επόμενα χρόνια

Εγκρίθηκε η ελληνική αποστολή για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Βάδην και 10.000 μ., με στόχους για τα επόμενα χρόνια

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Τις εθνικές ομάδες για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Βάδην (18/5) στο Ποντεμπράντι (Τσεχία) και το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 10.000μ. (24/5) στο Πασέ (Γαλλία) ενέκρινε σήμερα το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ, κατά τη διάρκεια της συνεδρίασής του.

Η Ελλάδα θα εκπροσωπηθεί στη διοργάνωση του βάδην με τρεις γυναίκες και δύο άνδρες, ανάμεσά τους η «χάλκινη» στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του 2023 Αντιγόνη Ντρισμπιώτη και ο κορυφαίος Έλληνας όλων των εποχών στο βάδην, Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ.

Στο Πασέ της Γαλλίας θα βρεθεί η νικήτρια στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 10.000μ., Ντενίσα Μπάλλα.

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων Βάδην

35χλμ βάδην: Αντιγόνη Ντρισμπιώτη (ΑΣΣ Αλέξανδρος Μακεδονίας), Έφη Κουρκουτσάκη (ΓΑΣ Ιλισσός), Όλγα Φιάσκα (Αθλοκίνηση Μυτιλήνης)

20χλμ. βάδην: Αλέξανδρος Παπαμιχαήλ (Παμμηλιακός ΑΣ)

10χλμ. βάδην: Παναγιώτης Σάλτης (Φωκιανός Καρδίτσας)

Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα 10.000 μ.: Ντενίσα Μπάλλα (Παναθηναϊκός Α0) Ευρωπαϊκό Κύπελλο 10.000 μ.

Εγκρίθηκε ο σχεδιασμός 2025-2028

Τα κριτήρια ένταξης στο σχεδιασμό της επόμενης περιόδου εγκρίθηκαν από το διοικητικό συμβούλιο του ΣΕΓΑΣ. Το κείμενο αναφέρει ότι ο σχεδιασμός που αφορά το χρονικό διάστημα 2025-2028 στηρίζεται σε αντικειμενικά διεθνή κριτήρια διάκρισης και υποστηρίζει τους νέους αθλητές και αθλήτριες, εναρμονιζόμενο πλήρως με τα διεθνή standard αξιολόγησης της W.A.

Loading

Play