Ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε σήμερα (19/3) τις ημερομηνίες διεξαγωγής των εξ αναβολής αγώνων Περιστέρι-Άρης για την 15η αγωνιστική και ΠΑΟΚ-Άρης για την 21η αγωνιστική της Greek Basketball League.
Το πρώτο παιχνίδι, που είχε αρχικά προγραμματιστεί για τις 17 Ιανουαρίου αλλά αναβλήθηκε λόγω της αναμέτρησης των δύο ομάδων στο Κύπελλο, θα διεξαχθεί στο κλειστό «Ανδρέας Παπανδρέου» την Τετάρτη 1 Απριλίου, στις 17:00.
Το τοπικό ντέρμπι της Θεσσαλονίκης, το οποίο είχε προγραμματιστεί για τις 14 Μαρτίου, αναβλήθηκε κατόπιν αιτήματος της ΚΑΕ ΠΑΟΚ λόγω της δολοφονίας του 20χρονου υποστηρικτή του «Δικεφάλου», Κλεομένη, στην Καλαμαριά (12/3).
Ο αγώνας θα διεξαχθεί στο κλειστό γήπεδο του ΠΑΟΚ, με την προσδοκία ότι θα προσελκύσει το ενδιαφέρον των φιλάθλων και θα προσφέρει ένα συναρπαστικό θέαμα.
![]()

