Εκρηκτική εμφάνιση του Βινίσιους στη φιλική νίκη της Βραζιλίας

Εκρηκτική εμφάνιση του Βινίσιους στη φιλική νίκη της Βραζιλίας

Ο Βινίσιους εντυπωσίασε στον φιλικό αγώνα της Βραζιλίας με τον Παναμά, μετατρέποντας το ματς σε προσωπικό του σόου, καθώς πέτυχε ένα εκπληκτικό γκολ και δημιούργησε ένα ακόμη, οδηγώντας τη Βραζιλία σε μια άνετη νίκη με 6-2.

Η «Σελεσάο» αγωνίστηκε χωρίς τον Νεϊμάρ, ο οποίος αναμένεται να απουσιάσει από τον εναρκτήριο αγώνα της 13ης Ιουνίου κόντρα στο Μαρόκο λόγω τραυματισμού στη γάμπα. Απουσίες είχαν επίσης οι Γκαμπριέλ Μαγκαλιάες, Μαρκίνιος και Γκαμπριέλ Μαρτινέλι μετά τον τελικό του Champions League.

Στο στάδιο Μαρακανά, όπου ξεκίνησε την καριέρα του, ο Βινίσιους χρειάστηκε λιγότερο από δύο λεπτά για να σκοράρει. Ο Παναμάς ισοφάρισε προσωρινά στο 14ο λεπτό με ένα φάουλ του Μάικλ Μουρίγιο, αλλά ο Βινίσιους επανέφερε την τάξη στο 39ο λεπτό, στέλνοντας τη μπάλα στον Κασεμίρο για να σκοράρει με κεφαλιά.

Ο προπονητής Κάρλο Αντσελότι προχώρησε σε πολλές αλλαγές στο ημίχρονο, με τους αντικαταστάτες να μπαίνουν δυναμικά στο παιχνίδι. Ο Ραγιάν έκανε το 3-1, ο Λούκας Πακέτα το 4-1 και ο Ιγκόρ Τιάγκο το πέμπτο γκολ από το πέναλτι. Ο Ντανίλο ολοκλήρωσε την επιτυχία με το έκτο γκολ στο 81ο λεπτό, πριν ο Κάρλος Χάρβεϊ μειώσει για τον Παναμά.

Η Βραζιλία θα αντιμετωπίσει την Αίγυπτο στο τελευταίο φιλικό πριν την πρεμιέρα της στον Γ’ Όμιλο του Παγκοσμίου Κυπέλλου κόντρα στο Μαρόκο.

Loading

Play