Απίθανο φαντάζει πλέον το ενδεχόμενο να ενσωματωθεί ο Τάσος Μπακασέτας στην αποστολή της εθνικής, ενόψει του τελευταίου αγώνα των προκριματικών του Μουντιάλ με το Κόσοβο
Ο αρχηγός του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος αντικαταστάθηκε από τον Μανώλη Σιώπη κατά το α΄ ημίχρονο του σαββατιάτικου (6/11) αγώνα της Τραμπζονσπόρ με τη Μπεσίκτας, λόγω προβλήματος στο γόνατο, και αμέσως υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία.
Όπως δήλωσε ο γιατρός του τουρκικού συλλόγου, Χακάν Τσελίκ, ο Έλληνας επιθετικός έχει ένα οίδημα στον πλάγιο σύνδεσμο του δεξιού γόνατος και έχει ήδη ξεκινήσει θεραπεία, ενώ τις επόμενες ημέρες θα υποβληθεί σε νέα μαγνητική, προκειμένου να αποφασιστεί ποια θα είναι τα επόμενα βήματα που θα ακολουθήσει το ιατρικό επιτελείο.
Υπενθυμίζεται ότι ο Μπακασέτας έχει συμπεριληφθεί από τον Τζον Φαν’τ Σχιπ στην αποστολή για τα τελευταία 2 παιχνίδια της εθνικής στα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου, όμως έτσι κι αλλιώς δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στην αναμέτρηση της Πέμπτης (11/11) με την Ισπανία, λόγω τιμωρίας.
Δείτε επίσης: Τραυματίας ο Μπακασέτας ενόψει… Εθνικής
- Βραζιλία: Κωλύματα στην έκδοση θεωρήσεων εισόδου για τη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ
- Γερμανία: Η Rheinmetall αποκτά τα ναυπηγεία της NVL
- Στα Νέα της Τρίτης: Έξι κρίσιμα στοιχεία για την εγκυρότητα των διαθηκών
- Ιταλία: Σοκ από την αυτοκτονία 14χρονου λόγω εκφοβισμού
- Άκρως ζωδιακό: Οι κανόνες και οι αποφυγές στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 16.09.2025]
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr