Ελπιδοφόρα νέα για Χέντερσον πριν την αναμέτρηση στο Ταλίν

Ελπιδοφόρα νέα για Χέντερσον πριν την αναμέτρηση στο Ταλίν

Προλαμβάνω τον καρκίνο του μαστού

Καθησυχαστικό ήταν το αποτέλεσμα των εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε ο Σέντρικ Χέντερσον, για τις ενοχλήσεις που αποκόμισε στο ισχίο στο ντέρμπι πρωταθλήματος που έδωσε ο ΠΑΟΚ, στο Αλεξάνδρειο, με τον Άρη (1/12). Το πρόβλημα του Αμερικανού γκαρντ/φόργουορντ αφορά σε διάταση, υποβάλλεται σε θεραπεία και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή της ομάδας που «πέταξε» νωρίς σήμερα το πρωί από τη Θεσσαλονίκη για το Ταλίν. Αύριο, ο «Δικέφαλος» θα αντιμετωπίσει, στην έναρξη του β΄ γύρου του FIBA Europe Cup, την Κάλεβ/Κράμο (19:30). Είναι πολύ πιθανό, εφόσον κυλήσουν όλα ομαλά, να χρησιμοποιηθεί κανονικά από τον Μάσιμο Καντσελιέρι στη μάχη με τους Εσθονούς.

Οι «ασπρόμαυροι» αναμένεται να προσγειωθούν το απόγευμα (17:15) στο Ταλίν (σ.σ. το ταξίδι τους έχει ενδιάμεση στάση στη Φρανκφούρτη) και στις 19:30 είναι προγραμματισμένο να προπονηθούν στo Tondiraba Ice Hall, το γήπεδο που θα διεξαχθεί αύριο το παιχνίδι με την Κάλεβ/Κράμο.

Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ατόμων με Αναπηρία, η ΚΑΕ ΠΑΟΚ ανήρτησε σήμερα οπτικό υλικό από προπόνηση της ομάδας που έγινε με ξεχωριστό τρόπο. Παρόντες σε αυτήν, στο PAOK Sports Arena, ήταν ο Λέανδρος, ο πολύ γνωστός φίλος του ΠΑΟΚ με αναπηρία όρασης, η ομάδα μπάσκετ με αναπηρικό αμαξίδιο Μέγας Αλέξανδρος και τα ΚΔΑΠ ΑΜΕΑ «Ο ΣΩΤΗΡ» και «ΑΠΟΣΠΕΡΙΤΗΣ». Μαζί με τους οποίους, παίκτες, προπονητές και ο επικεφαλής του «Δικεφάλου», Θανάσης Χατζόπουλος, θέλησαν να στείλουν το ηχηρό μήνυμα του σεβασμού που θα πρέπει να χαρακτηρίζει άπαντες.

Loading

Play