Ο Ολυμπιακός ενδιαφέρεται για την απόκτηση του Αλφόνσο Σόουζα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σε σημερινό δημοσίευμα η «Α Bola».
Η πορτογαλική εφημερίδα υποστηρίζει ότι η ελληνική ομάδα ενδιαφέρεται για τον 21χρονο επιθετικό, ο οποίος αγωνίζεται στην Μπελενένσες αλλά τα μισά του δικαιώματα ανήκουν στην Πόρτο, η οποία και πρέπει να δώσει τη συγκατάθεσή της για να πραγματοποιηθεί η μεταγραφή του.
Το σχετικό ρεπορτάζ αναφέρει πως ο τεχνικός της ομάδας του Πειραιά, Πέδρο Μαρτίνς, ήδη έχει κάνει τις πρώτες επαφές για τον Πορτογάλο ακραίο επιθετικό.
Δείτε επίσης: Μπενζεμά: «Παίζω για κάποιες βραδιές όπως αυτή»
- Σφοδρή δήλωση Τραμπ: «Και στην Ιταλία, όπως στη Γαλλία, οι διαμαρτυρίες έχουν σχέση με τη μετανάστευση»
- Σοκ στο Οχάιο: Πυροβολισμοί κοντά σε τζαμί, ένας νεκρός
- Καταγγελία της Ουκρανίας: οι ΗΠΑ καθυστερούν σκόπιμα τις παραδόσεις Patriot που πληρώθηκαν από συμμάχους
- Με δέκα παίκτες η Χετάφε «έσωσε» τον βαθμό κόντρα στη Ράγιο
- Εμφατικό διπλό της Τορίνο στην Πάρμα και άνετο 3-0 στη Serie A
![]()

