Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης με κάταγμα ισχίου μεταφέρθηκε εργαζόμενος του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Παύλου Μελά.
Όλα έγιναν όταν υποχώρησαν πλάκες πεζοδρομίου στο προκήπιο οικοδομής, στη διασταύρωση των οδών Φιλώτα 14 και Χάνι Γραβιάς, στην Άνω Ηλιούπολη, σε σημείο που υπήρχε παλιός βόθρος.
Από την υποχώρηση των πλακών δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα, βάθους περίπου 2 μέτρων, στην οποία κατέπεσε και τραυματίστηκε ο εργαζόμενος.
Το τμήμα Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης του δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ, μετά από άμεση αυτοψία, προχωρούν στη διερεύνηση της αιτίας που προκάλεσε την υποχώρηση του εδάφους και θα ακολουθήσει η αποκατάσταση του προβλήματος.
Δείτε επίσης: Κλιγκόπουλος: “Η χώρα μας δεν θα επιτρέψουμε να γίνει γεφύρωμα του ΝΑΤΟ”
- Γάζα: Διεθνής αντίδραση στην επέκταση των στρατιωτικών επιχειρήσεων του Ισραήλ
- Η πρόσκληση του Κρεμλίνου προς τον Τραμπ για επίσκεψη στη Ρωσία μετά τη συνάντηση στην Αλάσκα
- Γάζα: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου Ασφαλείας του ΟΗΕ την Κυριακή
- Τραμπ και Πούτιν θα συναντηθούν στην Αλάσκα στις 15 Αυγούστου: λεπτομέρειες για την ατζέντα της συνάντησης
- Στα Νέα Σαββατοκύριακο: Η ελληνική συμμετοχή στο πρόγραμμα Στελθ