Στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου της Θεσσαλονίκης με κάταγμα ισχίου μεταφέρθηκε εργαζόμενος του τμήματος καθαριότητας του Δήμου Παύλου Μελά.
Όλα έγιναν όταν υποχώρησαν πλάκες πεζοδρομίου στο προκήπιο οικοδομής, στη διασταύρωση των οδών Φιλώτα 14 και Χάνι Γραβιάς, στην Άνω Ηλιούπολη, σε σημείο που υπήρχε παλιός βόθρος.
Από την υποχώρηση των πλακών δημιουργήθηκε μια μεγάλη τρύπα, βάθους περίπου 2 μέτρων, στην οποία κατέπεσε και τραυματίστηκε ο εργαζόμενος.
Το τμήμα Καθημερινότητας και Άμεσης Επέμβασης του δήμου Παύλου Μελά σε συνεργασία με την ΕΥΑΘ, μετά από άμεση αυτοψία, προχωρούν στη διερεύνηση της αιτίας που προκάλεσε την υποχώρηση του εδάφους και θα ακολουθήσει η αποκατάσταση του προβλήματος.
Δείτε επίσης: Κλιγκόπουλος: “Η χώρα μας δεν θα επιτρέψουμε να γίνει γεφύρωμα του ΝΑΤΟ”
- Μακρόν για ταραχές στη Γαλλία: «Ξένοι ηγέτες κάνουν προεκλογική εκστρατεία στην πλάτη της Γαλλίας»
- Σαουδική Αραβία: Νεκρός και οκτώ τραυματίες από την επίθεση στο διεθνές αεροδρόμιο του Νταμάμ
- Στο Συμβούλιο Ασφαλείας η Ελλάδα για το παράνομο τουρκολυβικό μνημόνιο: «Το Διεθνές Δίκαιο της Θάλασσας δεν επαναδιατυπώνεται μέσω μονομερών αποφάσεων»
- Η Αθήνα και η Αττική ως προορισμός όλου του χρόνου – Το μήνυμα Κεφαλογιάννη από τη νέα καμπάνια της Περιφέρειας
- Τσάντες χιλιάδων ευρώ στα σκουπίδια: Γιατί οι οίκοι πολυτελείας καταστρέφουν όσα δεν πουλάνε;
![]()

