Με την κανονική συμμετοχή του Γιώργου Γιακουμάκη στην προπόνηση, ολοκληρώθηκε η σημερινή (Τρίτη 31/1) προπόνηση των ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στη Νέα Μεσημβρία.
Αυτό σημαίνει ότι ο Ράζβαν Λουτσέσκου θα έχει στη διάθεσή του τον 31χρονο επιθετικό στην πρεμιέρα των Play Off 1-4 του πρωταθλήματος της Super League, όπου ο ΠΑΟΚ θα αντιμετωπίσει τον Παναθηναϊκό στο γήπεδο της Τούμπας (Κυριακή 5/4, 19:00). Αντίθετα, οι Γιάννης Μιχαηλίδης, Σουαλιό Μεϊτέ και Τζόντζο Κένι ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα, ενώ ο Αντρίγια Ζίβκοβιτς υποβλήθηκε σε θεραπεία.
Την Τετάρτη (1/4), οι παίκτες του ΠΑΟΚ θα προπονηθούν στις 11:00, με τον Ρουμάνο τεχνικό να περιμένει με ανυπομονησία την επιστροφή των διεθνών, ειδικά των Χρήστο Ζαφείρη και Γιάννη Κωνσταντέλια, οι οποίοι ταλαιπωρήθηκαν από ίωση, βρίσκονται με την Εθνική Ελλάδας στη Βουδαπέστη για το φιλικό με την Ουγγαρία (31/1, 20:00).
![]()
