Ο Πανιώνιος επικράτησε με 89-86 της Βαρέζε και βράβευσε τον Βλάντο Τζούροβιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ήταν το τιμώμενο πρόσωπο του τουρνουά «Ανδρέας Βαρίκας», το οποίο αναβίωσε με τεράστια επιτυχία, προσφέροντας υψηλό μπασκετικό θέαμα και μεγάλη συμμετοχή του κόσμου. Ο κόουτς που οδήγησε τον Πανιώνιο στην κατάκτηση του Κυπέλλου Ελλάδας το 1991, βραβεύτηκε από την ΚΑΕ και ο Φάνης Χριστοδούλου, αρχηγός και ηγέτης της ομάδας τότε, του απένειμε την τιμητική πλακέτα. Ο κόσμος φώναξε ρυθμικά το όνομα του και εκείνος, εμφανώς συγκινημένος, μίλησε προς τον κόσμο.
Κοντά στον μεγάλο προπονητή ήταν παλιοί παίκτες του (Μποσγανάς, Χουγκάζ κ.α.) καθώς επίσης και συνεργάτες του (Ηλίας Ζούρος, Σπύρος Ζήσης) αλλά και φίλαθλοι του Πανιωνίου με τους οποίους είχε αναπτύξει ιδιαίτερες σχέσεις όλα αυτά τα χρόνια.
Ο Βλάντο Τζούροβιτς παρακολούθησε τον αγώνα μαζί με τον Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος καταχειροκροτήθηκε από τους φίλους του Πανιωνίου όταν ο Βλάντο ανέφερε το όνομά του.
Στο τέλος, ο Βλάντο Τζούροβιτς, αφού έδωσε τα συγχαρητήριά του στην ομάδα, πήγε μαζί με τους παίκτες του Πανιωνίου στους φίλους της ομάδας, κλείνοντας όμορφα μια έτσι κι αλλιώς ονειρεμένη βραδιά.
Στο αγωνιστικό μέρος, η αναμέτρηση ήταν υψηλής ποιότητας και ο Πανιώνιος έφτασε στη νίκη απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε πολύ καλό μπάσκετ.
Ο Ματ Λιουις τραυματίστηκε στο δάχτυλο κατά την 4η περίοδο και θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να διαπιστωθεί η κατάστασή του.
Τα δεκάλεπτα: 18-21, 41-41, 69-63, 89-86
ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Παβίτσεβιτς): Ουάτσον 9, Σταρκς 5, Πάπας 7, Λούντζης 11, Τσαλμπούρης 2, Λιουις 20, Βαλ 5, Κρόιζερ 7, Χαντς 23
ΒΑΡΕΖΕ (Καστρίτης): Αλβίτι 10, Μορ 10, Βίλα 2, Ασσούι 4, Ενκαμούα 17, Λιμπρίζι 11, Λαντούρνερ 2, Μούντι 21, Φρίμαν 9
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ