Εντυπωσιακή πρόκριση για τον Βόλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Εντυπωσιακή πρόκριση για τον Βόλο κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα

Εύκολη πρόκριση στη League Phase του Κυπέλλου Ελλάδας εξασφάλισε ο Βόλος, με το 4-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα να θεωρείται αναμενόμενο, δεδομένου ότι η ηπειρωτική ομάδα παρατάχθηκε με αποστολή μόλις 12 ποδοσφαιριστών. Ο μεγαλύτερος από τους ποδοσφαιριστές είναι μόλις 22 ετών, ενώ γνωστά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο Άγιαξ, ο οποίος αναμένει εξελίξεις για την ενίσχυσή του ενόψει της νέας σεζόν. Κοντά τους βρέθηκαν περίπου 3.000 φίλοι της ομάδας στους «Ζωσιμάδες».

Σε αγωνιστικό επίπεδο, η μάχη ήταν άνιση και κρίθηκε γρήγορα. Οι Βολιώτες προηγήθηκαν 2-0 μόλις στο πρώτο δεκάλεπτο, με τον Κόμπα να ανοίγει το σκορ στο 9΄ και τον 19χρονο Διαμαντή Λεγκίσι να σκοράρει λίγο αργότερα. Το τελικό 0-4 διαμορφώθηκε στο β΄ ημίχρονο με γκολ των Χάμουλιτς (77΄) και Κόμπα (79΄).

Διαιτητής: Γιουματζίδης

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ (Αλέκος Τάτσης): Γρηγορίου, Καπέρδας, Δούμας, Γκόγκας, Καφενζής, Αθανασίου, Τζοβάρας, Ντεκουμές, Φλώρος (77΄ Αναγνώστου), Γκρέστας, Χαλατσής.

ΒΟΛΟΣ (Χουάν Φεράντο): Αντεμπάγιο, Σόρια (46΄ Μύγας), Λαγωνίδης, Χουάνπι, Θαρθάνα, Μαρτίνες (72΄ Κύρκος), Μακνί (64΄ Μακνί), Κόμπα, Χέρμανσον (46΄ Κάργας), Λεγκίσι, Σινανάι.

Loading

Play