Η φετινή σεζόν του Conference League 2025/26 ήταν γεμάτη δράση, καθώς σημειώθηκαν συνολικά 379 γκολ, δηλαδή 2,48 γκολ ανά παιχνίδι ή ένα γκολ κάθε 36 λεπτά. Οι περισσότερες επιτυχίες σημειώθηκαν στο διάστημα 46′-60′, με 72 γκολ, σύμφωνα με την UEFA.
Η Κρίσταλ Πάλας ξεχώρισε με την καλύτερη επίθεση, σημειώνοντας 26 γκολ, ενώ η ΑΕΚ κατέχει την τρίτη θέση με 21 γκολ. Η Σαχτάρ Ντόνετσκ είχε την μεγαλύτερη κατοχή μπάλας με 61,9% και τις περισσότερες σωστές μεταβιβάσεις, φτάνοντας το 88,7%, με την ΑΕΚ να ακολουθεί με 85,3%. Επιπλέον, η Κρίσταλ Πάλας είχε τις περισσότερες προσπάθειες με 230, ενώ η ΑΕΚ είχε 173.
Στην ατομική απόδοση, ο Σαρ της Κρίσταλ Πάλας είναι ο πρώτος σκόρερ με 9 γκολ, ενώ ο Κοιτά της ΑΕΚ ακολουθεί με 4 γκολ. Ο Χόλσε (Σάμσουνσπορ) και ο Σμιτ (ΑΖ ‘Αλκμααρ) μοιράζονται την πρωτοκαθεδρία στις ασίστ, με 5 η κάθε ένας. Ο Μίινανς (ΑΖ Άλκμααρ) έχει τις περισσότερες προσπάθειες στην εστία με 20, ενώ ο Σαρ καταγράφει τα περισσότερα χιλιόμετρα με 139,1.
Η Κρίσταλ Πάλας διακρίνεται και στα τάκλιν με 217, ενώ ο Λεζέν (Ράγιο Βαγιεκάνο) έχει τα περισσότερα τάκλιν (25) και ανακτήσεις μπάλας (109). Στις αποκρούσεις, ο Λέμπαν (Τσέλιε) ξεχωρίζει με 47 αποκρούσεις.
![]()

