Μια ιστορική συνεργασία που αποδεικνύει την παγκόσμια αναγνώριση και καταξίωση του Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ, ανακοινώθηκε στην ετήσια Σύνοδο των Εθνικών Οργανισμών Αντιντόπινγκ Κεντρικής Ευρώπης (CEADO), στη Βουδαπέστη. Η επίσημη ένταξη του ΕΟΚΑΝ στον CEADO ενισχύει τη στενή συνεργασία τους σε διεθνές επίπεδο.
Στο ετήσιο συνέδριο του CEADO, ο ΕΟΚΑΝ εκπροσωπήθηκε από τον διοικητή, Δρ. Γρηγόρη Λέων, και τον νομικό σύμβουλο του Οργανισμού, Γιώργο Πανουργιά. Η ένταξή μας στην οικογένεια του CEADO αποτελεί διεθνή αναγνώριση του ρόλου της Ελλάδας στην καταπολέμηση της παγκόσμιας μάστιγας του ντόπινγκ.
Ο πρόεδρος των Εθνικών Οργανισμών Αντιντόπινγκ Κεντρικής Ευρώπης (CEADO), Μίκαελ Τσέπιτς, τόνισε: «Η φωνή των Οργανισμών της Κεντρικής Ευρώπης αποκτά μεγαλύτερη δύναμη με την ένταξη του Ελληνικού Εθνικού Οργανισμού Καταπολέμησης Ντόπινγκ στο CEADO».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ