Επιστολή ΣΕΓΑΣ στον υφυπουργό Αθλητισμού για το Νομοσχέδιο

Τις θέσεις του ΣΕΓΑΣ για τις διατάξεις του Νομοσχεδίου που αφορούν στον Ερασιτεχνικό Αθλητισμό αλλά και για άμεσες ενέργειες επίλυσης προβλημάτων, που αφορούν σε αθλητικές εγκαταστάσεις για την απρόσκοπτη Ολυμπιακή προετοιμασία των αθλητών, διατυπώνει η Ομοσπονδία σε επιστολή που έστειλε στον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη.

Σε αυτή τονίζει την αντίθεσή του στην αναδρομικότητα του Νόμου για περιορισμένο αριθμό θητειών των προέδρων και των εκτελεστικών μελών  Δ.Σ. των Αθλητικών Ομοσπονδιών.

propoli

Παράλληλα, ζητά μεταξύ άλλων να υπάρξει ρύθμιση για το ιδιοκτησιακό του κλειστού Σταδίου της Παιανίας, το ΣΕΦ να δίνεται για περισσότερες ημέρες στη διάθεση των αθλητών του στίβου, να μην διακοπεί η λειτουργία των εγκαταστάσεων του Αγίου Κοσμά, παρά μόνο όταν κατασκευαστούν οι νέες στο Ελληνικό, να γίνουν οι απαραίτητες επισκευές στο κλειστό προπονητήριο του ΟΑΚΑ, να διατεθεί το Κ1 για τις ανάγκες των Εθνικών Ομάδων Στίβου και να ολοκληρωθούν οι ενέργειες για την κατασκευή καινούργιου ελαστικού τάπητα στο Καυτανζόγλειο Στάδιο.

 

©Πηγή: amna.gr

Loading