Υπομονή πρέπει να κάνουν οι φίλοι της Μπαρτσελόνα για να δουν ξανά τον πολλά υποσχόμενο 18χρονο ποδοσφαιριστή της Μπαρτσελόνα Ανσού Φατί στο γήπεδο.
Ο Ισπανός επιθετικός βρίσκεται εκτός αγωνιστικών υποχρεώσεων σχεδόν ένα χρόνο και νιώθει απολύτως έτοιμος για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση, ωστόσο το ιατρικό επιτελείο των «μπλαουγκράνα» του συνέστησε να περιμένει μέχρι τον Οκτώβριο για να μην πάρουν απολύτως κανένα ρίσκο για την υγεία του.
Ο Φατί, ο οποίος παραμένει εκτός δράσης από τον περασμένο Νοέμβριο, εξαιτίας ενός κατάγματος στο μηνίσκο του αριστερού γόνατος, θεωρείται το σπουδαιότερο ταλέντο που έβγαλε τα τελευταία χρόνια η φημισμένη «Μασία», η ακαδημία της Μπαρτσελόνα.
Έκανε ντεμπούτο στην πρώτη ομάδα σε ηλικία 16 ετών (!) και ξεκίνησε την περασμένη σεζόν ως βασικός, αλλά ο τραυματισμός και η μακρά περίοδος αποθεραπείας «φρέναρε» την ξέφρενη πορεία του.
- Οριακή μάχη στη Βραζιλία: Ο Φλάβιο Μπολσονάρου προηγείται έναντι του Λούλα
- Βουλή: Άκης Σκέρτσος για την προστασία των παιδιών μας – «Δεν έχουμε την πολυτέλεια να καθυστερήσουμε άλλο»
- Εμβόλιο κατά του καρκίνου: Moderna και Merck ανακοινώνουν αποτελέσματα και οι μετοχές πέφτουν
- Ασφάλεια για Ρωσία και Ουκρανία: Ο Πούτιν θέτει το πλαίσιο για τις μελλοντικές διαπραγματεύσεις και την Ευρώπη
- Βουλή: Ψηφίστηκε το ν/σ για την πρόσβαση στο διαδίκτυο – Παπαστεργίου: Φέρνει στην κοινωνία κάτι που περιμένει
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr
![]()
