Επιστροφές Φαλ και Ρογκαβόπουλου: ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη Φενερμπαχτσέ

Επιστροφές Φαλ και Ρογκαβόπουλου: ο Παναθηναϊκός προετοιμάζεται για τη Φενερμπαχτσέ

Με δύο σημαντικές επιστροφές Φαλ και Ρογκαβόπουλου συνέχισε την προετοιμασία του ο Παναθηναϊκός ενόψει της αναμέτρησης με τη Φενερμπαχτσέ (8/10, 21Q15) στο Telekom Center Athens, καθώς αμφότεροι μπήκαν στο πρόγραμμα της ομάδας.

Οι «πράσινοι» δούλεψαν για την 4η αγωνιστική της EuroLeague, με τον Ζέλιμιρ Ομπράντοβιτς να βλέπει δύο παίκτες που είχαν λείψει το τελευταίο διάστημα να επιστρέφουν σε κανονικούς ρυθμούς.

Ο Φαλ δεν έχει ακόμη καταγράψει συμμετοχή με τον Παναθηναϊκό, αφού είχε τεθεί εκτός δράσης λόγω θλάσης στον οπίσθιο μηριαίο. Ο Ρογκαβόπουλος, από την άλλη, είχε απουσιάσει από τις τελευταίες υποχρεώσεις της ομάδας σε Euroleague και GBL εξαιτίας μυϊκού σπασμού στη μέση.

Αντίθετα, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δεν ακολούθησε το ομαδικό πρόγραμμα και συνέχισε με ατομική προπόνηση.

Loading

Play