Ευχάριστα νέα για την Αρσεναλ και τον Μίκελ Αρτέτα, καθώς ο Μάρτιν Οντεγκααρντ επέστρεψε στις προπονήσεις και θα είναι στην αποστολή για το κυριακάτικο ντέρμπι του βόρειου Λονδίνου κόντρα στην Τότεναμ, όχι όμως στην αρχική ενδεκάδα, όπως σχετική υποστηρίζει η εφημερίδα «The Sun».
Ο Νορβηγός διεθνής μέσος τραυματίστηκε στο ματς της 4ης Οκτωβρίου με τη Γουέστ Χαμ και από τότε ήταν εκτός αγωνιστικής δράσης. Ο Αρτέτα θα έχει στην αποστολή, αλλά δεν πρόκειται να τον χρησιμοποιήσει στην αρχική ενδεκάδα και θα πάρει χρόνο συμμετοχής ως αλλαγή.
Ο Ισπανός τεχνικός στερήθηκε των υπηρεσιών του Οντεγκααρντ στα ματς πρωταθλήματος με Φούλαμ, Κρίσταλ Πάλας, Μπέρνλι και Σάντερλαντ, καθώς και στα παιχνίδια του Champions League με Ατλέτικο Μαδρίτης και Σλάβια Πράγας.
![]()

