Αυτή την Τρίτη, η Ρεάλ Μαδρίτης αναμένεται να ανακοινώσει επίσημα την επιστροφή του Ζοζέ Μουρίνιο, σύμφωνα με πολλές ισπανικές πηγές. Η είδηση αυτή δεν προκαλεί έκπληξη, καθώς ο πρόεδρος Φλορεντίνο Πέρεθ είχε προαναγγείλει την επιστροφή του κατά τη διάρκεια της προεκλογικής του εκστρατείας.
Ο Πορτογάλος προπονητής θα αναλάβει μια νέα πρόκληση στην ισπανική πρωτεύουσα, συνεργαζόμενος με παίκτες όπως οι Κιλιάν Μπαπέ, Βινίσιους Τζούνιορ και Τζουντ Μπέλινγχαμ, μετά την προηγούμενη θητεία του με τους Κριστιάνο Ρονάλντο και Καρίμ Μπενζεμά.
Ο Μουρίνιο θα προσπαθήσει να ενισχύσει την άμυνα της ομάδας, συνεργαζόμενος με τους Ιμπραχίμα Κονατέ και Ντένζελ Ντάμφρις, καθώς αυτή η περιοχή θεωρείται αδύναμο σημείο για τους «Μπλάνκος». Ο Ρικάρντο Καλαφιόρι από την Άρσεναλ είναι η μεταγραφή που επιθυμεί για τη θέση του αριστερού μπακ, ενώ ο Γιόσκο Γκβάρντιολ από τη Μάντσεστερ Σίτι παρακολουθείται επίσης.
Στη μεσαία γραμμή, αναμένονται νέες προσθήκες, με ονόματα όπως οι Μπερνάρντο Σίλβα, Βιτίνια, Ζοάο Νέβες, Έντσο Φερνάντες και Νίκο Πας να έχουν ήδη αναφερθεί. Στην επίθεση, οι Μίκαελ Ολίσε και Χούλιαν Άλβαρες είναι οι κύριοι στόχοι, με τον Πέρεθ να έχει υποσχεθεί μια μεταγραφή 150 εκατομμυρίων ευρώ.
Σύμφωνα με την El Desmarque, η μεγάλη αυτή μεταγραφή μπορεί να έχει επιπτώσεις στους υπάρχοντες παίκτες της ομάδας, οι οποίοι ενδέχεται να αποχωρήσουν. Το Radio Marca αποκάλυψε ότι ο Μουρίνιο έχει ήδη συντάξει μια μαύρη λίστα με παίκτες που δεν σκοπεύει να χρησιμοποιήσει, με αρκετούς από αυτούς να είναι κοντά στην έξοδο.
Ο Φράνκο Μασταντουόνο είναι ένας από αυτούς που βρίσκονται στη λίστα, καθώς η απογοητευτική του απόδοση στην πρώτη του σεζόν έχει οδηγήσει σε εξετάσεις για δανεισμό, με τη Βιγιαρεάλ να εκδηλώνει ενδιαφέρον. Στη μαύρη λίστα περιλαμβάνονται επίσης οι Φραν Γκαρθία, Ραούλ Ασένσιο και Ντάνι Θεμπάγιος, ο οποίος κατευθύνεται στον Άγιαξ, καθώς και οι Εντουάρντο Καμαβινγκά και Ροντρίγκο, με τον τελευταίο να είναι τραυματίας και εκτός δράσης για αρκετούς μήνες.
![]()

