Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ
Η ΕΡΤ θα μεταδώσει τηλεοπτικά τον αυριανό (5/5), πρώτο τελικό των πλέι οφ για την Α1 μπάσκετ των γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε σήμερα (4/5) η ΕΟΚ.
Για το λόγο αυτό η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι άλλαξε και η ώρα έναρξης του πρώτου γυναικείου ντέρμπι «αιωνίων» από αυτά που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.
Υπενθυμίζεται ότι πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα σημειώσει τέσσερις νίκες, ενώ οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται 2-0 των «πρασίνων», χάρη στις ισάριθμες νίκες που μεταφέρουν από την κανονική περίοδο.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από την ΕΡΤ3, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ-Παναθηναϊκός ΑΟ για τη Δ΄ Φάση των play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, της 5/5/2022 αντί ώρας 19.00, θα διεξαχθεί στις 19.15 στο ΣΕΦ (κεντρική σάλα)».
- Ο Γκοντίνιο σφυρίζει το ΑΕΚ-ΛΑΣΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια
- Σοκ στη Ζαχάρω: 58χρονος πέθανε από ηλεκτροπληξία στην Αθήνα μπροστά στο παιδί του
- Σβήνει η πυρκαγιά στη Δροσοπηγή Αφιδνών – Χωρίς ενεργό μέτωπο
- Έξι συλλήψεις για παράνομη μεταφορά μεταναστών σε Έβρο και Ροδόπη
- Στο 60% η ωρίμανση των σημαντικότερων ακινήτων της Hellenic Rail Estate σε δύο χρόνια
![]()
