Δείτε τη σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ
Η ΕΡΤ θα μεταδώσει τηλεοπτικά τον αυριανό (5/5), πρώτο τελικό των πλέι οφ για την Α1 μπάσκετ των γυναικών ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό, όπως ανακοίνωσε σήμερα (4/5) η ΕΟΚ.
Για το λόγο αυτό η ομοσπονδία γνωστοποίησε ότι άλλαξε και η ώρα έναρξης του πρώτου γυναικείου ντέρμπι «αιωνίων» από αυτά που θα κρίνουν τον τίτλο του πρωταθλητή.
Υπενθυμίζεται ότι πρωταθλήτρια αναδεικνύεται η ομάδα που θα σημειώσει τέσσερις νίκες, ενώ οι «ερυθρόλευκες» προηγούνται 2-0 των «πρασίνων», χάρη στις ισάριθμες νίκες που μεταφέρουν από την κανονική περίοδο.
Η σχετική ανακοίνωση της ΕΟΚ έχει ως εξής:
«Σας ενημερώνουμε ότι λόγω τηλεοπτικής κάλυψης από την ΕΡΤ3, ο αγώνας Ολυμπιακός ΣΦΠ-Παναθηναϊκός ΑΟ για τη Δ΄ Φάση των play off του Πρωταθλήματος της Α1 Εθνικής Κατηγορίας Γυναικών, της 5/5/2022 αντί ώρας 19.00, θα διεξαχθεί στις 19.15 στο ΣΕΦ (κεντρική σάλα)».
- Το UEFA Super Cup 2025: Έδρα, ολλανδική επινόηση και το τρόπαιο
- Σεισμική δόνηση 4 βαθμών καταγράφηκε στις Καρυές του Αγίου Όρους
- Σημαντική σεισμική δόνηση 4 Ρίχτερ καταγράφηκε στις Καρυές του Αγίου Όρους
- Πούτιν και Κιμ ενισχύουν τη συνεργασία τους: Ο Ρώσος πρόεδρος μοιράστηκε πληροφορίες για τη συνάντηση με Τραμπ στην Αλάσκα
- Διακοπή κυκλοφορίας του προαστιακού λόγω πυρκαγιάς στην Πάτρα