Ανασκόπηση της αθλητικής εβδομάδας με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη να προετοιμάζονται για τις ευρωπαϊκές προκρίσεις. Στην ΑΕΚ ξεκινά και επίσημα η εποχή του Νίκολιτς, ο οποίος θα ηγηθεί της ομάδας για τα επόμενα δύο χρόνια. Αυτή τη στιγμή, οι μεταγραφές βρίσκονται σε πλήρη εξέλιξη σε όλες τις ομάδες, με την ΑΕΚ, τον Παναθηναϊκό και τον Άρη να αναμένουν να μάθουν τους πρώτους τους αντιπάλους στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις την ερχόμενη εβδομάδα.
Στο μπάσκετ, ο προπονητής της Χαποέλ, Δημήτρης Ιτούδης, παρακολουθεί από την Αθήνα την κατάσταση του συγκροτήματος κατοικιών του, το οποίο έχει γίνει στόχος ιρανικής πυραυλικής επίθεσης στο Τελ Αβίβ. Ο Παναθηναϊκός ανακοίνωσε επισήμως την ανανέωση του Γκραντ, ενώ σήμερα συμπληρώνονται 38 χρόνια από τον θρίαμβο του Ευρωμπάσκετ του 1987.
Στο βόλεϊ, η εθνική ανδρών συνεχίζει δυναμικά στο Γκόλντεν Λιγκ, πετυχαίνοντας νίκη επί των Σκοπίων. Οι διεθνείς, μετά από μέτριο ξεκίνημα, νίκησαν άνετα με 3-0 σετ (25-22, 25-21, 25-20) και προετοιμάζονται για τον επόμενο αγώνα τους κόντρα στη Λετονία. Ο Μούχλιας ήταν ο κορυφαίος με 18 πόντους, ενώ η ομάδα έκανε το 3 στα 3.
Στον τομέα των γυναικών, η ελληνική ομάδα στην 3η αγωνιστική έχασε χθες με 3-2 από τη Σλοβενία, αλλά σήμερα αντεπίθεσε με νίκη 3-1 σετ (25-16, 28-30, 25-19, 25-22) επί της Ισπανίας. Η Ανθούλη ξεχώρισε με 24 πόντους, ενώ η ομάδα φτάνει τους 8 βαθμούς και ανεβαίνει στη μέση του πίνακα.
Τέλος, το γκραν πρι της φόρμουλα 1 που διεξάγεται στον Καναδά υπόσχεται δράση και συγκίνηση, με τις κατατακτήριες να ολοκληρώνονται στις 11, δείχνοντας τις υψηλές επιδόσεις των πιλότων κατά τη διάρκεια των ελεύθερων δοκιμαστικών.
Πηγή περιεχομένου: in.gr