Ήταν λίγο πολύ αναμενόμενο. Ο Ράφα Μπενίτεθ αποτελεί παρελθόν από την τεχνική ηγεσία της Έβερτον, όπως ανακοίνωσαν μέσω της επίσημης ιστοσελίδας τους τα «ζαχαρωτά»
Ο 62χρονος Ισπανός προπονητής, που είχε αναλάβει τα ηνία στο «Γκούντισον Παρκ» τον Ιούνιο του 2021, «πλήρωσε» ουσιαστικά την κακή πορεία της Έβερτον την τρέχουσα σεζόν.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΟι «Μέρσεϊσαϊντερς» έχουν μόλις 19 βαθμούς έπειτα από ισάριθμα παιχνίδια στην Premier League και βρίσκονται στη 15η θέση της κατάταξης, έξι βαθμούς πάνω από την τριάδα του υποβιβασμού.
Η «σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι» για τον Μπενίτεθ ήταν η ήττα με 2-1 από τη Νόριτς στο «Κάροου Ρόουντ». το απόγευμα του Σαββάτου (15/1). Όπως αναφέρει η ανακοίνωση των «μπλε», ο διάδοχος του πρώην προπονητή των Βαγιαδολίδ, Οσασούνα, Εξτρεμαδούρα, Τενερίφη, Βαλένθια, Λίβερπουλ, Ίντερ, Τσέλσι, Νάπολι, Ρεάλ Μαδρίτης, Νιούκαστλ και Νταλιάν, θα γίνει γνωστός άμεσα.
Δείτε επίσης: Αναβλήθηκε το Έβερτον-Λέστερ
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι έπληξαν αμερικανική βάση στην Ιορδανία
- Σειρήνες αεράμυνας στο Μπαχρέιν εν μέσω νέων πληγμάτων ΗΠΑ και Ιράν
- Νέο πλήγμα των ΗΠΑ στο Ιράν ανακοίνωσε η Centcom
- Σκληρότερη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Κίνα προαναγγέλλει ο Κλινγκμπάιλ
- Συναγερμός στο Κουβέιτ: επίθεση με πυραύλους και drones τη νύχτα
![]()
