Ο Δημήτρης Τσίτσος αγωνίστηκε σήμερα (13/3) στον ακοντισμό Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο Ρίψεων στη Λεϊρία, της Πορτογαλίας και κατέλαβε την 4η θέση με 74,39 μ. σε έναν αγώνα, που ήταν στα μέτρα του, αφού οι επιδόσεις δεν κυμάνθηκαν σε υψηλά επίπεδα
Ο 4ος πέρυσι στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Κ23. Δημήτρης Τσίτσος, είχε ακόμη βολές στα 71,58 μ., 69,58 μ., 73,12 μ., 73,00 μ. και 73,54 μέτρα. Ο Τσίτσος, ο οποίος για αρκετή ώρα στη διάρκεια του αγώνα ήταν στην 3η θέση, ξεκίνησε τη χρονιά την περασμένη εβδομάδα με βολή στα 77,44 μ. κι έδειξε πως έχει το περιθώρια να στείλει μακριά φέτος το ακόντιο. Το χρυσό μετάλλιο κατέκτησε ο Γάλλος Τουπάι με 77,21 μ. και ακολούθησαν οι Ράμος (76,48 μ.) και Χέρζεγκ (74,87 μ.).
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΟ Αννίβας Οικονόμου κατέλαβε την 9η θέση στη σφαιροβολία Ανδρών Κ23 στο Ευρωπαϊκό Κύπελλο ρίψεων με βολή στα 16,49 μέτρα. Ο αθλητής βρέθηκε πολύ κοντά στο ατομικό του 16,53 μ., που πέτυχε την περασμένη εβδομάδα στο Ηράκλειο της Κρήτης. Ο Οικονόμου είχε ακόμη έγκυρες βολές στα 16,12 μ. και 16,45 μέτρα.
Η Σταυρούλα Κοσμίδου συμμετείχε στο β΄ γκρουπ σφυροβολίας και κατέλαβε την ένατη θέση με προσπάθεια στα 59,56 μέτρα. Η αθλήτρια δεν μπόρεσε να βρει βολές πάνω από τα 60,00 μ., που θα ήταν ικανές να της δώσουν ένα καλύτερο πλασάρισμα.
Δείτε επίσης: Ευρωπαϊκό Χειμερινό Κύπελλο ρίψεων: Το πρόγραμμα των Ελλήνων στη Λεϊρία
- Κλιμακώνεται η ένταση στη Μέση Ανατολή: το Ιράν χτυπά αμερικανικές βάσεις μετά τους βομβαρδισμούς των ΗΠΑ
- Ένταση στο Ιράκ: Το Ιράν ανακοίνωσε επίθεση με drones και πυραύλους σε αμερικανικές βάσεις στην Αρμπίλ
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι έπληξαν αμερικανική βάση στην Ιορδανία
- Σειρήνες αεράμυνας στο Μπαχρέιν εν μέσω νέων πληγμάτων ΗΠΑ και Ιράν
- Νέο πλήγμα των ΗΠΑ στο Ιράν ανακοίνωσε η Centcom
![]()
