Τις πρώτες του σκέψεις για τη νέα αγωνιστική σεζόν και τη συνεργασία του με τον Ηρακλή, εξέφρασε ο Ντι Τζέι Φάντερμπερκ. Ο 28χρονος Αμερικανός πάουερ φόργουορντ/σέντερ, μέσω της επίσημης σελίδας της ΚΑΕ στο διαδίκτυο, δήλωσε ότι αποδέχτηκε την προσέγγιση που του έκανε ο «Γηραιός» λόγω της «πλούσιας ιστορίας του Ηρακλή, του πάθους που έχουν οι φίλοι του για την ομάδα, αλλά και της ανταγωνιστικότητας του ελληνικού πρωταθλήματος».
«Θεωρώ ότι η έλευσή μου στην Ελλάδα και τον Ηρακλή είναι ένα σημαντικό βήμα στην καριέρα μου». Αναφερόμενος στην ομάδα, σημείωσε ότι «δεν ξέρει πολλά για τη νέα του ομάδα, πέρα από το γεγονός ότι οι φίλαθλοι είναι τρελοί γι’ αυτήν. Ο Ηρακλής διαθέτει μια βάση φιλάθλων που αγαπούν με μεγάλο πάθος την ομάδα και είμαι έτοιμος να μάθω περισσότερα».
Επιπλέον, δήλωσε ότι είναι «ένας ιδιαίτερα επιθετικός παίκτης, ο οποίος διεκδικεί και παλεύει για κάθε μπάλα στην άμυνα». «Οι φίλαθλοι θα πρέπει να περιμένουν έναν ιδιαίτερα μαχητικό και επιθετικό παίκτη, τόσο στην επίθεση όσο και στην άμυνα», προσθέτοντας ότι έχει την επιθυμία να κερδίζει και να αρνείται στον αντίπαλο να σκοράρει.
Κατέληξε, τονίζοντας ότι «θα είμαι έτοιμος να εξελιχθώ σε ηγετική φυσιογνωμία για την ομάδα» και ότι θα εστιάσει στη βελτίωσή του καθώς προχωρά η σεζόν, «να είμαι όσο πιο έτοιμος γίνεται γι’ αυτό που έρχεται». Δήλωσε ότι «είμαι έτοιμος να έρθω στην Ελλάδα, να δώσω όλη μου την ενέργεια και να κερδίσουμε αγώνες για την ομάδα!».
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ