Αποφασισμένη να κάνει το «μεγάλο κόλπο», στην καλοκαιρινή μεταγραφική περίοδο είναι η τουρκική ομάδα καθώς θέλει να κάνει δικό της τον Σουάρες
Σύμφωνα με σημερινό (21/04) δημοσίευμα της «Fotomaç», οι διοικούντες τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, κινούνται για την απόκτηση του Λουϊς Σουάρες και μάλιστα οι επαφές ανάμεσα στις δύο πλευρές, βρίσκονται σε προσωρημένο στάδιο.
«Οι διαπραγματεύσεις με τον έμπειρο σκόρερ, του οποίου το συμβόλαιο με την Ατλέτικο Μαδρίτης θα λήξει στο τέλος της σεζόν, συνεχίζονται.
Ο Σουάρες έχει γνωστοποιήσει τις απαιτήσεις του για να υπογράψει και ζητά ετησίως, έξι εκατομμύρια ευρώ», αναφέρεται στο σχετικό δημοσίευμα για τον διεθνή Ουρουγουανό επιθετικό των «ροχιμπλάνκος».
Δείτε επίσης: Κοιτάει και Σάμπιτσερ ο Ντιέγκο Σιμεόνε
- FoodTech Hackathon 2026: από τις 12 ως τις 14 Νοεμβρίου στη Θεσσαλονίκη
- Διαμαντής Γκολιδάκης: «Τα παιδιά αξίζουν μια παιδική ηλικία που δεν καθορίζεται από τις οθόνες και τα likes»
- Νέα όρια έκθεσης εργαζομένων σε επικίνδυνες χημικές ουσίες: Τι αλλάζει σε έλεγχο και προστασία
- Παυλίδης: «Ενιωσα μεγάλη αποδοχή από τους φιλάθλους» στη Λευκωσία
- Σοκ στη Δυτική Όχθη: Ο Νετανιάχου ακύρωσε τις σημερινές προεκλογικές του εκδηλώσεις
![]()
