Ποινή φυλάκισης 3,5 ετών επέβαλλε το δικαστήριο της Ιταλίας στον πρώην ποδοσφαιριστή της Παλέρμο, Φαμπρίτσιο Μίκολι, για εκβιασμό με μαφιόζικη μέθοδο.
Η συγκεκριμένη παράβαση διαπιστώθηκε από τους δικαστές του δεύτερου ποινικοί τμήματος του Ακυρωτικού Δικαστηρίου, οι οποίοι και σφράγισαν την ποινή που του είχε επιβληθεί τον Ιανουάριο του 2020.
Ο Μίκολι είχε κατηγορηθεί ότι ανέθεσε στον Λαουριτσέλα, ο οποίος εκτίει ήδη ποινή φυλάκισης εφτά ετών, το έργο ανάκτησης 12 χιλιάδων ευρώ.
Ο τελευταίος με την σειρά του είχε εμπλέξει τον Λαουριτσέλα με τον οποίο ήταν φίλοι όταν φορούσε την φανέλα της Παλέρμο.
Στη διαδικασία της έρευνας, επίσης, ήρθαν στο φως της δημοσιότητας κάποιες τηλεφωνικές υποκλοπές μεταξύ του Μίκολι και του Λαουριτσέλα.
Δείτε επίσης: ΗΠΑ: Ομάδα για να ερευνήσει τις εμφανίσεις UFO φτιάχνει το Πεντάγωνο – Ανεξήγητα εκατοντάδες φαινόμενα
- Μεταγραφή-έκπληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε τον Ντάμφρις
- Τραμπ: Δεν απαιτείται συμφωνία για την απόκτηση ουρανίου από το Ιράν
- Αλαφούζος: «Αύγουστο 2027 μπαίνουμε στον Βοτανικό, λάθη σε προπονητές»
- Σημαντική αναβάθμιση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με νέα ΤΕΠ και λειτουργία στεφανιογράφου
- Σοκ για τη Γαλλία: Η Ακτή Ελεφαντοστού επικράτησε στο προτελευταίο φιλικό πριν το Μουντιάλ
![]()

