Γιαννακίδης: «Nα μας στηρίξει ο κόσμος με Ιγκοκέα»

Για την αναμέτρηση με την Ιγκοκέα μίλησε σε δηλώσεις του ο τιμ μάνατζερ του ΠΑΟΚ, Μιχάλης Γιαννακίδης, στην εκπομπή της ΕΡΤ.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε το στέλεχος των «ασπρόμαυρων»:

propoli

Για τα όσα πέρασε τον τελευταίο καιρό η ομάδα:

«Δυστυχώς ήμασταν η πρώτη ομάδα με τόσους αθλητές και μέλη του σταφ θετικά στον κορωνοϊό. Μόνο ένα μέλος έχει μείνει σε καραντίνα κι έτσι πάμε σχεδόν πλήρεις».

Για τη σημασία του αγώνα με την Ιγκοκέα:

«Θέλουμε το πλεονέκτημα έδρας. Θεωρώ πως η Οστάνδη είναι πιο πολύ στα μέτρα μας και θέλουμε την πρόκριση στους ”16”. Θα είναι μια μεγάλη πρόκληση και συνιστά επιτυχία για την ομάδα».

Για την ετοιμότητα της ομάδας:

«Είναι δύσκολο να επανέλθουν παίκτες μετά από 10 ημέρες. Έκαναν μόνο κάποιες ασκήσεις, που τους είχε δώσει ο γυμναστής. Χρειάζονται χρόνο προσαρμογής. Ελπίζω η ομάδα να εμφανιστεί όπως πρέπει γιατί είναι σημαντικό παιχνίδι».

Για τη δύναμη, που δίνει στην ομάδα ο κόσμος:

«Τι πιο ωραίο από το να πανηγυρίζει ο κόσμος με τον πρόεδρο μας. Τον θέλουμε τουλάχιστον με την Ιγκοκέα και τον Κολοσσό, όπου επιτρέπεται κανονικά η είσοδος καθώς είναι ο έκτος παίκτης μας. Ελπίζω αύριο να έχουμε όσο περισσότερο κόσμο γίνεται τηρώντας παράλληλα τα μέτρα. Είδατε πόσο πολύ βοήθησε τους παίκτες στο παιχνίδι με τον Άρη».

Δείτε επίσης: Τσίλγουελ: Τέλος η σεζόν μετά τον τραυματισμό του στο γόνατο

Loading