Με το μυαλό στον ΠΑΟΚ οι παίκτες της ΑΕΚ
Στον ΠΑΟΚ έχουν στρέψει τα βλέμματά τους οι άνθρωποι της ΑΕΚ αφού ο χρόνος μετρά αντίστροφα για την πολύ μεγάλη αυριανή αναμέτρηση για λογαριασμό της φάσης των «8» του Κυπέλλου Ελλάδος.
Ο στόχος της «Ένωσης» είναι να προκριθεί στον τελικό, με τον προπονητή Αργύρη Γιαννίκη να προσπαθεί να τονώσει την ψυχολογία των ποδοσφαιριστών του μετά τη νίκη επί του Απόλλων Σμύρνης.
«Δεν βγάλαμε νωρίς αυτό που θέλαμε στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα, αλλά μετά το πρώτο γκολ κάναμε αυτό που έχουμε πει πως χρειαζόμαστε. Τελειώσαμε το ματς πετυχαίνοντας γρήγορα κι άλλα γκολ», είπε αρχικά μετά το τέλος του χθεσινού αγώνα.
«Αφήνουμε πίσω το παιχνίδι με τον Απόλλωνα και στρεφόμαστε σε αυτό με τον ΠΑΟΚ που ξέρετε όλοι πόσο σημαντικό είναι. Δεν έχουμε περιθώρια για τίποτε άλλο, τίποτε διαφορετικό, εκτός από το να πάρουμε την πρόκριση» συνέχισε.
Δείτε επίσης: Με άνεση πέρασε η Μπενφίκα από την έδρα της Τοντέλα
- Τουρκολιβυκό μνημόνιο: δριμεία καταδίκη από το υπουργείο Εξωτερικών του Ισραήλ
- Ανθεκτικά τα ελληνικά ομόλογα στη νέα αναταραχή: στο μεταίχμιο του 1% το περιθώριο
- Στημένοι αγώνες στο μπάσκετ: Περίπου 50 αγώνες σε όλες τις κατηγορίες στο στόχαστρο των δικαστικών αρχών
- Σκληρή παρέμβαση Μεΐμαράκη για το τουρκολιβυκό μνημόνιο: Ζητά ολοκληρωμένη στρατηγική της ΕΕ στη Μεσόγειο
- «Απαραίτητος όρος ασφάλειας» ο μετασχηματισμός των Ενόπλων Δυνάμεων, λέει ο Ν. Δένδιας στο Cyber Greece 2026
![]()

