Την παραμονή του Κούμαν στην Μπαρτσελόνα επιβεβαίωσε ο αντιπρόεδρος των Καταλανών, Ραφαέλ Γιούστε, σε δηλώσεις του σε ισπανική εφημερίδα.
Συγκεκριμένα μιλώντας στην Mundo Deportivo ανέφερε ότι αυτόν εμπιστεύεται η διοίκηση αφού ήταν αυτός που ήταν παρών από την πρώτη μέρα που αναλάβανε και ζει καθημερινά την ομαδα.
«Ο Κούμαν παραμένει, λόγω μιας βασικής αρχής, σύμφωνα με την οποία πιστεύουμε στο άτομο που ήταν εκεί από την άφιξή μας και πιστεύουμε αυτά που μας λέει εκείνος, ο οποίος είναι αυτός που διαχειρίζεται την καθημερινή ζωή της ομάδας. Ακούμε τα μηνύματα που μας δίνει ο Ρόναλντ σχετικά με την κατάσταση της ομάδας και με βάση αυτά που μας λέει, λαμβάνουμε τις καλύτερες αποφάσεις.
Νομίζω ότι θα έχουμε καλά αποτελέσματα. Εάν πήγαινα στα ματς με την Βαλένθια και την Ντιναμό, πιστεύοντας ότι δεν θα νικήσουμε, αυτό που θα έκανα θα ήταν να μοιραστώ κάποια αρνητικότητα, όχι μόνο για τον Κούμαν, αλλά για όλη την ομάδα και τον σύλλογο. Ετσι, εάν όλοι πιστεύουμε ότι θα πάει καλά, θα είναι εντάξει. Γνωρίζω πολύ καλά τον πρόεδρο.
Είναι ένα εξαιρετικά διαισθητικό άτομο, με ιδιαίτερες ευαισθησίες. Συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα με τον Ρόναλντ. Και μετά από αυτές τις συνομιλίες, ο πρόεδρος είναι πεπεισμένος ότι ο Ρόναλντ είναι το άτομο το οποίο πρέπει να συνεχίσουμε να εμπιστευόμαστε».
Δείτε επίσης: Νέος πρόεδρος της Μπενφίκα ο Ρούϊ Κόστα
- Ο Τραμπ εξετάζει την πιθανότητα αλλαγής γνώμης για την αποπομπή του Πάουελ
- Στη Μέση Ανατολή: Ο ρόλος των F-35 και οι τελευταίες εξελίξεις
- Η ευρωπαϊκή αγορά λογισμικού προσελκύει επενδυτικό ενδιαφέρον
- Το κρίσιμο στοίχημα για τις αλυσίδες casual dining
- Οι επιπτώσεις από την πιθανή κλείσιμο των Στενών του Ορμούζ από το Ιράν
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr