Την απόφασή του να μην λάβει μέρος στο 1000άρι τουρνουά του Μόντε Κάρλο έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Twitter ο Γκαέλ Μονφίς
Ο Γάλλος τενίστας (νο22 στην παγκόσμια κατάταξη) αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και προτίμησε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του και να προετοιμαστεί για τη διοργάνωση που ακολουθεί στην Μαδρίτη και η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22 Απριλίου.
«Γεια σε όλους. Δυστυχώς αναγκάστηκα ν΄ αποσυρθώ από το Μόντε Κάρλο λόγω του προβλήματος στο πόδι μου. Οι γιατροί με συμβούλεψαν να ξεκουραστώ πριν γίνει πιο σοβαρό. Σκοπεύω να επιστρέψω εγκαίρως για τη Μαδρίτη! Τα λέμε σύντομα» αναφέρει ο Μονφίς, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε κληρωθεί με τον Πολωνό, Χούμπερτ Χουρκάτς και, πλέον, την θέση του θα πάρει ένας lucky loser.
Δείτε επίσης: Με Μονφίς ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Αμπου Ντάμπι
- Διαδηλώσεις κατά του υπερτουρισμού στη νότια Ευρώπη: Πόλεις στα χέρια των κατοίκων
- Ξεκινά η προετοιμασία του Άρη για την αγωνιστική περίοδο 2025/2026
- Πούτιν: Παρουσίαση του νέου εξοπλιστικού προγράμματος της Ρωσίας με επίκεντρο την πυρηνική τριάδα
- «Αναστασία Σιρίνινα και Βίβιαν Ζαφειρίου κατακτούν τον τίτλο στην Πλατεία Αριστοτέλους»
- «Τίτλοι στην Πλατεία Αριστοτέλους για Σιρίνινα και Ζαφειρίου, θριαμβευτές στο τάι-μπρέικ»