Την απόφασή του να μην λάβει μέρος στο 1000άρι τουρνουά του Μόντε Κάρλο έκανε γνωστή με ανάρτησή του στο Twitter ο Γκαέλ Μονφίς
Ο Γάλλος τενίστας (νο22 στην παγκόσμια κατάταξη) αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού στο πόδι και προτίμησε να μην ρισκάρει τη συμμετοχή του και να προετοιμαστεί για τη διοργάνωση που ακολουθεί στην Μαδρίτη και η οποία είναι προγραμματισμένη να ξεκινήσει στις 22 Απριλίου.
«Γεια σε όλους. Δυστυχώς αναγκάστηκα ν΄ αποσυρθώ από το Μόντε Κάρλο λόγω του προβλήματος στο πόδι μου. Οι γιατροί με συμβούλεψαν να ξεκουραστώ πριν γίνει πιο σοβαρό. Σκοπεύω να επιστρέψω εγκαίρως για τη Μαδρίτη! Τα λέμε σύντομα» αναφέρει ο Μονφίς, ο οποίος στον πρώτο γύρο είχε κληρωθεί με τον Πολωνό, Χούμπερτ Χουρκάτς και, πλέον, την θέση του θα πάρει ένας lucky loser.
Δείτε επίσης: Με Μονφίς ο Τσιτσιπάς στην πρεμιέρα του Αμπου Ντάμπι
- Σοκ στη Γκανσού: ισόβια σε διευθύντρια νηπιαγωγείου για τη δηλητηρίαση 247 παιδιών, ποινές 6 έως 15 χρόνια σε πέντε άτομα
- Η Μελόνι για τις διαδηλώσεις: Δικαίωμα το να διαδηλώνεις, όχι το να καταστρέφεις τις πόλεις
- Σοκ στη Λάρισα: Αυτοκίνητο παρέσυρε δύο ανήλικα παιδιά στη Νεάπολη
- Δεν είστε και πολύ σύμμαχος: Γερουσιαστής των ΗΠΑ κατηγορεί την Τουρκία για τραμπουκισμό έναντι Ελλάδας και Κύπρου
- Σε παγίδα θανάτου το Ολέσκι: Ουκρανός ΥΠΕΞ καταγγέλλει πείνα, νεκρούς και έκκληση για εκκένωση
![]()

