Ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρντιόλα, δήλωσε ότι η ομάδα του θα προσπαθήσει να αποκτήσει έναν επιθετικό, αφού δεν έχει καλύψει ακόμα το κενό του Κουν Αγουέρο.
Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έπαιξε χωρίς κλασικό σέντερ φορ καθ’ όλη τη διάρκεια της τρέχουσας περιόδου μετά την αποχώρηση του Αργεντινού Αγουέρο από τον σύλλογο το καλοκαίρι.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΗ Σίτι ατύχησε επίσης σε όλες τις προσπάθειες που έκανε να αποκτήσει τον Άγγλο επιθετικό Χάρι Κέιν από την Τότεναμ.
«Πιστεύω ότι ο σύλλογος χρειάζεται έναν επιθετικό, σίγουρα», είπε ο Γκουαρντιόλα σύμφωνα με το BBC.
«Φαίνεται ότι παίζουμε φανταστικά καλά χωρίς επιθετικό γιατί κερδίζουμε. Όταν δεν κερδίζουμε, φαίνεται ότι χρειαζόμαστε έναν επιθετικό.»
Η Σίτι προηγείται στη βαθμολογία με τρεις βαθμούς από τη Λίβερπουλ, αλλά έχει χειρότερη διαφορά τερμάτων σε σύγκριση με την ομάδα του Γιούργκεν Κλοπ.
Η ομάδα του Γκουαρντιόλα έχει σκοράρει 64 φορές σε 27 παιχνίδια μέχρι στιγμής αυτή τη σεζόν, επτά λιγότερα από τη Λίβερπουλ.
Ο Αγουέρο, ο οποίος σημείωσε 260 γκολ για τη Σίτι, έφυγε στο τέλος της περασμένης σεζόν για να ενταχθεί στην Μπαρτσελόνα, πριν αποχωρήσει από την ενεργό δράση για λόγους υγείας.
Ο Βραζιλιάνος επιθετικός της Σίτι, Γκάμπριελ Ζεσούς συνήθως εμφανίζεται στα άκρα αυτή τη σεζόν, ενώ πουλήθηκε στη Μπαρτσελόνα ο Φεράν Τόρες, τον Ιανουάριο.
«Αναρωτιέσαι πώς παίζουν αυτά τα παιδιά χωρίς επιθετικό; Στην Premier League πρέπει να παίζεις με έναν επιθετικό», είπε ο Γκουαρντιόλα.
«Λοιπόν, χρειαζόμαστε έναν επιθετικό, νομίζω ότι ο σύλλογος θα προσπαθήσει».
Δείτε επίσης: Μεξικό: Σοβαρά επεισόδια και αναβολή αγωνιστικής
- Ένταση στο Ιράκ: Το Ιράν ανακοίνωσε επίθεση με drones και πυραύλους σε αμερικανικές βάσεις στην Αρμπίλ
- Συναγερμός στη Μέση Ανατολή: οι Φρουροί της Επανάστασης λένε ότι έπληξαν αμερικανική βάση στην Ιορδανία
- Σειρήνες αεράμυνας στο Μπαχρέιν εν μέσω νέων πληγμάτων ΗΠΑ και Ιράν
- Νέο πλήγμα των ΗΠΑ στο Ιράν ανακοίνωσε η Centcom
- Σκληρότερη στάση της Γερμανίας απέναντι στην Κίνα προαναγγέλλει ο Κλινγκμπάιλ
![]()
