Δυσαρεστημένος από το αποτέλεσμα, εμφανίσθηκε ο Ζοσελίν Γκουρβενέκ, μετά την εκτός έδρας ήττα που γνώρισε η Λιλ από την Τσέλσι στην αναμέτρηση για τους «16» του Champions League.
«Προφανώς και είμαστε απογοητευμένοι που ηττηθήκαμε με διαφορά δύο γκολ, είναι λυπηρό», τόνισε ο Γάλλος προπονητής των «Λιλουά» και συνέχισε:
«Δεν χάσαμε από ενέργειες υψηλού επιπέδου, αλλά από ένα κόρνερ και μία άριστη αντεπίθεση. Το σκορ είναι δύσκολο, παρά το γεγονός ότι διεκδικήσαμε την κατοχή και την διατηρήσαμε σχεδόν στο 50-50. Αυτό σημαίνει, ότι ήμασταν παρόντες στον αγώνα.
Ο αντίπαλος ήταν πολύ αποτελεσματικός. Κάναμε λίγα λάθη, αλλά λάθη, που κατέληξαν σε δύο γκολ. Κάναμε αυτό που είχαμε σχεδιάσει σε τακτικό επίπεδο. Νομίζω ότι δείξαμε, πως ήλθαμε για να παίξουμε και όχι απλά για να υποφέρουμε.
Δεν τους προσφέραμε άνεση στην δημιουργία. Παίξαμε, επιτεθήκαμε και δείξαμε καλά πράγματα, αλλά η αποτελεσματικότητα ήταν με το μέρος τους».
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Κυκλοφορούν σήμερα τα εισιτήρια με τον ΟΦΗ
- Σπουδαίο «διπλό» της Μονακό στο Παρίσι, συνεχίζει να προβληματίζει η Παρί Σεν Ζερμέν
- Με Πάροτ η Μπέτις νίκησε τη Ρεάλ Μαδρίτης και ανέβηκε στη LaLiga
- Συναγερμός στο Κίεβο: Εντολή για κατάπαυση του πυρός στον ουκρανικό στρατό
- Ζώδια σήμερα: τα Do’s και Don’ts για το Σάββατο 05.09.2026
- Γιορτή σήμερα 5 Σεπτεμβρίου: ποιοι γιορτάζουν και τι τιμά η Εκκλησία
![]()
