Ο Αντουάν Γκριεζμάν εκφράζει την επιθυμία του να απολαύσει τους τελευταίους αγώνες με την Ατλέτικο Μαδρίτης, την οποία θα αποχωρήσει στο τέλος της σεζόν. Αυτή η δήλωση ήρθε μετά την πρόκριση της ομάδας στα ημιτελικά του Champions League, παρά την ήττα 2-1 από την Μπαρτσελόνα στο δεύτερο αγώνα.
«Αυτό είναι το νόημα της Ατλέτικο: να υποφέρει μέχρι το τελευταίο σφύριγμα, να συνεργάζεται και να τρέχει μαζί με τους οπαδούς που μας στηρίζουν. Είναι εξαιρετικό», δήλωσε ο 35χρονος Γκριεζμάν στο «Canal+» μετά την πρόκριση επί της Μπαρτσελόνα (2-0 στον πρώτο αγώνα, 1-2 στον δεύτερο).
Ο Γκριεζμάν, που θα ενταχθεί στο βορειοαμερικανικό πρωτάθλημα ποδοσφαίρου με την ομάδα του Ορλάντο την επόμενη σεζόν, αναμένει με ανυπομονησία τον τελικό του Copa del Rey το Σάββατο, όπου θα αντιμετωπίσει την Ρεάλ Σοσιεδάδ, την ομάδα από την οποία προέρχεται.
«Από τον Ιανουάριο, έχω ανακτήσει τη θέση μου στο γήπεδο, παίζω περισσότερο από ότι στην αρχή της σεζόν και το απολαμβάνω πραγματικά», πρόσθεσε ο Γκριεζμάν.
Ο προπονητής του, Ντιέγκο Σιμεόνε, επαίνεσε την «προσωπικότητα» του Γκριεζμάν, τον οποίο είχε αποθεώσει δημόσια πριν από τον πρώτο αγώνα, λέγοντας: «Ο Αντουάν ξέρει πόσο τον αγαπώ. Είναι ιδιοφυΐα και ελπίζω ότι θα του δοθούν οι ευκαιρίες που αναζητά σε αυτές τις τελευταίες στιγμές του στον σύλλογο».
![]()

