Σταθερή στις απόψεις της παραμένει η 26χρονη κολυμβήτρια Μαντλίν Γκρόουβς, η οποία δεν αγωνίσθηκε στου Ολυμπιακούς Αγώνες διαμαρτυρόμενη για την διαστροφή του μισογυνισμού.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Ηταν υπέροχο να έχω όλη αυτήν την υποστήριξη και για να είμαι ειλικρινής, ήταν κάτι τρομακτικό. Έλαβα μεγάλη υποστήριξη από ορισμένα άτομα στην ομάδα, αθλητές και προπονητές. Και νομίζω, ότι άξιζε τον κόπο.
Δεν μπορείτε πλέον να εκμεταλλεύεσθε νεαρές γυναίκες και κορίτσια, να τις ντροπιάζετε ή να τις εκθέτετε και μετά να περιμένετε να σας εκπροσωπούν για να κερδίσετε το ετήσιο μπόνους σας. Τελείωσε.
Ηταν απογοητευτικό να χάσω μια τέτοια ευκαιρία, αλλά τα πιθανά οφέλη, υπερτερούν απολύτως του κινδύνου. Εάν αυτή η ανεξάρτητη επιτροπή, μπορεί να παράξει σημαντικά αποτελέσματα, που θα κάνουν τον αθλητισμό ασφαλέστερο και πιο ευχάριστο για όλους τους ενδιαφερόμενους φορείς, όχι μόνο για τα κορίτσια και τις γυναίκες, αυτό θα είναι πιο πολύτιμο από ένα Ολυμπιακό μετάλλιο», επεσήμανε η Γκρόουβς.
Δείτε επίσης: ΠΣΑΤ: Θρηνεί την απώλεια του Αλέξανδρου Δημητριάδη
- Ουκρανία: Ο Τραμπ υποστηρίζει ότι ο Σι Τζινπίνγκ μπορεί να επηρεάσει τον Πούτιν
- Ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας διαχειρίζεται την ιατρική διακομιδή 41 ασθενών από τη Γάζα
- ΕΕ – Αίγυπτος: Υπογραφή δανείου 5 δισ. ευρώ για οικονομική στήριξη
- Ουκρανία: Κυρώσεις κατά ρωσικών πετρελαϊκών εταιρειών από τον Τραμπ με προσδοκίες για βραχεία διάρκεια
- Ο Τραμπ ακύρωσε τη συνάντηση με τον Πούτιν λόγω απουσίας προόδου στις διαπραγματεύσεις