Η γυναικεία ομάδα υδατοσφαίρισης της Γλυφάδας εξασφάλισε την πρόκριση στα προημιτελικά του Euro Cup, μετά την αποψινή (18/2) νίκη της με 18-8 επί της Χάποελ Γιοκνεάμ στο Ισραήλ, σε αναμέτρηση για την 5η αγωνιστική του Β΄ ομίλου. Με κορυφαία την Μπρουκ Οτσόα, η οποία πέτυχε τέσσερα γκολ, ο ΑΝΟΓ επέβαλε την ανωτερότητά του και “σφράγισε” την παρουσία του την οκτάδα της διοργάνωσης.
Η ομάδα του Αργύρη Θεοδωρόπουλου θα διεκδικήσει πλέον την πρωτιά του Β΄ ομίλου στο ματς της τελευταίας αγωνιστικής (28/2), όταν θα υποδεχθεί την ουγγρική Βαζούτας.
Τα οκτάλεπτα: 2-5, 2-4, 2-5, 2-4
Η σύνθεση της Γλυφάδας: Κυριακοπούλου, Νίνου 1, Μουστακαρία 2, Λούδη, Γρηγοροπούλου 2, Καλαϊτζή 2, Χέλμη, Τέρνερ 1, Οτσόα 4, Τζωρτζακάκη 1, Λασκαρίδου 2, Σαλταμανίκα 2, Τσιάρα, Δασκαλάκη 1
![]()
