H Γουλβς κέρδισε την έφεση κατά της απόφασης για άρνηση παροχής άδειας εργασίας και πρόκειται ν’ ανακοινώσει σήμερα ή αύριο την απόκτηση του Ντιέγκο Κόστα, μετά το «διαζύγιό» του με την Ατλέτικο Μινέιρο
Ο 33χρονος φορ, γεννημένος στο Λαγκάρτο της Βραζιλίας, που έχει πολιτογραφηθεί Ισπανός από τον Σεπτέμβριο του 2013, είχε πολλές προτάσεις στα χέρια του.
Η Ευρωπαϊκή Ένωση στη ΔΕΘ — Δείτε το videoΧετάφε, Σαλερνιτάνα, Κράσνονταρ και Ζενίτ Αγίας Πετρούπολης ενδιαφέρθηκαν για απόκτηση του, αλλά σύμφωνα με αγγλικά ΜΜΕ θα φορέσει τελικά τη φανέλα της Γουλβς με μονοετές συμβόλαιο συνεργασίας, καθώς η αγγλική ομάδα έχασε τον Σάσα Κάλαϊτζιτς με ρήξη χιαστού και αναγκάστηκε να βγει στην αγορά των ελευθέρων για να καλύψει το κενό του.
Την περασμένη σεζόν ο Ισπανός διεθνής επιθετικός σημείωσε πέντε γκολ κι έδωσε 2 ασίστ σε 19 συμμετοχές με την Ατλέτικο Μινέιρο. Ο Κόστα, ο οποίος έκανε σημαντική καριέρα στην Τσέλσι και στην Ατλέτικο Μαδρίτης, είναι πλέον ελεύθερος και έτοιμος να επιστρέψει στην Premier League.
Δείτε επίσης: Συμφώνησε με τη Γουλβς ο Ντιέγκο Κόστα
![]()
