Την απόκτηση του διεθνούς με την U21 της Κύπρου, Χρήστου Σιέλη ολοκλήρωσε το Σάββατο (08/01) ο Βόλος.
Ο 21χρονος κεντρικός αμυντικός είχε μείνει ελεύθερος από τη Λέφσκι Σόφιας κι αφού πέρασε από τις ιατρικές εξετάσεις υπέγραψε συμβόλαιο με την ομάδα της Μαγνησίας.
Αναλυτικά η ανακοίνωση του Βόλου αναφέρει:
«H ΠΑΕ Βόλος ανακοινώνει την απόκτηση του 21χρονου Κύπριου αμυντικού Χρήστου Σιέλη. Ο Χρήστος Σιέλης είναι μόλις 21 χρόνων και τη φετινή περίοδο αγωνιζόταν στη Λέφσκι Σόφιας έχοντας καταγράψει 11 συμμετοχές, ενώ τα δυο προηγούμενα χρόνια αγωνιζόταν στον ΑΠΟΕΛ έχοντες 29 συμμετοχές.
Επιπλέον έχει αγωνιστεί 3 φορές με την Εθνική Ελπίδων της Κύπρου. Η ΠΑΕ Βόλος καλωσορίζει τον Χρήστο Σιέλη στην οικογένεια της».
©Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Αθώοι Σκωτσέζοι οπαδοί για την κατοχή καπνογόνων στο γήπεδο της Τούμπας
- Ανακοινώνονται οι τελευταίες λεπτομέρειες για το ντέρμπι Κυπέλλου Άρης – ΠΑΟΚ
- Κυρ. Πιερρακάκης: Η Ελλάδα έχει εισέλθει σε φάση ανάπτυξης
- Στον αγώνα για το Χρυσό Παπούτσι: Στην κορυφή οι Μπαπέ, Κέιν και Χάαλντ, 53ος ο Ελ Κααμπί με τους ίδιους βαθμούς ο Παυλίδης
- Ρωσικό δεξαμενόπλοιο καταγγέλλει επίθεση στα τουρκικά ανοικτά – Ουκρανία: Δεν είμαστε εμπλεκόμενοι
![]()
