Η Πούμας UNAM πραγματοποίησε μια μεταγραφή-έκπληξη στο Μεξικό το καλοκαίρι, ανακοινώνοντας την απόκτηση του Ααρον Ράμσεϊ. Ο 34χρονος Ουαλός μέσος, ο οποίος άφησε την Κάρντιφ και είχε αναλάβει διπλό ρόλο ως παίκτης και προπονητής στα τελευταία στάδια της περασμένης σεζόν, συνεχίζει την καριέρα του στο πρωτάθλημα του Μεξικού, αλλά η παραμονή του δεν ήταν μακροχρόνια. Ο Ράμσεϊ αποχώρησε μετά από μόλις έξι αγώνες από την Πούμας, λόγω της απώλειας του αγαπημένου του σκύλου, όπως αναφέρει το ESPN.
Ο Χάλο, ένα δεκάχρονο μπιγκλ, ταξίδεψε μαζί με την οικογένεια του Ράμσεϊ στον άλλο πλευρό του Ατλαντικού. Στις 9 του περασμένου μήνα όμως, χάθηκε από την κατοικία του Ουαλού σταρ, ο οποίος κινητοποιήθηκε για τον εντοπισμό του και πρόσφερε αμοιβή 20 χιλιάδων δολαρίων σε όποιον έβρισκε και επέστρεφε τον πιστό του φίλο. Δυστυχώς, οι μέρες πέρασαν και οι προσπάθειες της οικογένειας απέβησαν μάταιες.
Έτσι, ο Ράμσεϊ ανακοίνωσε στη διοίκηση της Πούμας ότι επιθυμεί να λύσει το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στο Λονδίνο, καθώς είναι συντετριμμένος, όπως και η οικογένειά του, από την απώλεια του Χάλο. Ο Ράμσεϊ είχε μια αξιοσημείωτη καριέρα στα ευρωπαϊκά γήπεδα με ομάδες όπως η Άρσεναλ, η Γιουβέντους και οι Ρέιντζερς, ενώ υπηρέτησε για χρόνια ως αρχηγός της εθνικής Ουαλίας.
Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ
![]()
