Δύο επιστροφές και δύο απουσίες θα έχει ο Βόλος στην αυριανή αναμέτρηση κόντρα στον Ατρόμητο για το πρωτάθλημα της Super League.
Ο Κώστας Μπράτσος μπορεί να υπολογίζει εκ νέου στα πλάνα του τους Φεράρι και Μπαριέντος, που εξέτισαν την ποινή τους και επιστρέφουν, στον αντίποδα όμως θα λείψουν οι τιμωρημένοι Ρομέρο και Φερνάντες.
Στην 20μελη αποστολή συμπεριλήφθηκαν οι Κλέιμαν, Παπαδόπουλος, Αλχο, Πουρίτα, Ρινέρ, Γκιουλέν, Φερράρι, Σιέλης, Τσοκάνης, Μπαριέντος, Ορόζ, Σοάρες, Μεταξάς, Μπαρτόλο, Κορέα, Νίνης, Ροσέρο, Ρεγκατέν, Τερεζίου, Φαν Βέερτ.
Δείτε επίσης: Χάνσγιοργκ Βις: Ο μεγιστάνας εξετάζει την πρόταση να αγοράσει την Τσέλσι
- Χίπις, αγελάδες και η Lola – το πρώτο φεστιβάλ Glastonbury το 1970 υπήρξε το αποκορύφωμα της εποχής του flower power
- Χατζηδάκης: Περιορισμένες οι συνέπειες στην οικονομία από την εκεχειρία στη Μέση Ανατολή
- Κατερίνα Καινούργιου: Ξεβάφτηκε στον αέρα και αποχώρησε αιφνιδιαστικά από το πλατό
- Περιορισμένες οι επιπτώσεις στην οικονομία, αν εφαρμοστεί η εκεχειρία στη Μ. Ανατολή, δηλώνει ο Κωστής Χατζηδάκης
- Η Ντόλι Πάρτον επιστρέφει στο Λας Βέγκας μετά από 32 χρόνια