Η Μπαρτσελόνα ανακοίνωσε εξαιρετικά οικονομικά αποτελέσματα

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τον προϋπολογισμό για τη σεζόν 2022-23, ο οποίος περιλαμβάνει προϋπολογισμό λειτουργικών κερδών 1,255 δισ. ευρώ

Από τότε που ο Ζοάν Λαπόρτα επανήλθε στον προεδρικό θώκο της Μπαρτσελόνα, ο καταλανικός σύλλογος έχει ανακτήσει αξιοπρεπή οικονομική κατάσταση. 

propoli

Αφού ενεργοποίησαν αρκετούς οικονομικούς μοχλούς για να ενισχύσουν σημαντικά την ομάδα με μεταγραφές από το «πάνω ράφι», οι «Μπλαουγκράνα» μόλις ανακοίνωσαν τα οικονομικά αποτελέσματά τους.

«Το Διοικητικό Συμβούλιο της Μπαρτσελόνα, που συνεδρίασε σε τακτική συνεδρίαση στα κεντρικά γραφεία του Barça Store Canaletes, του επίσημου καταστήματος του συλλόγου στη Ράμπλα της Βαρκελώνης, κατέληξε στις ακόλουθες συμφωνίες: 

Το Διοικητικό Συμβούλιο ενέκρινε τον προϋπολογισμό για τη σεζόν 2022-23, ο οποίος περιλαμβάνει προϋπολογισμό λειτουργικών κερδών 1,255 δισ. ευρώ, με προβλεπόμενα κέρδη 274 εκατ. ευρώ.

Στο τέλος της προηγούμενης σεζόν, το διοικητικό συμβούλιο της Μπάρτσα έκλεισε το οικονομικό έτος 2021/22 με κύκλο εργασιών 1,017 δισεκατομμυρίων ευρώ και κέρδη 98 εκατομμυρίων ευρώ», αναφέρεται στην ανακοίνωση των Καταλανών.

Δείτε επίσης: ΚΑΕ ΑΕΚ: Συγκίνηση και θέαμα στο φιλικό με Ιστορία!

Loading