Ο Κεϊσούκε Χόντα, ένα από τα πιο εμβληματικά αστέρια του ιαπωνικού ποδοσφαίρου, επιστρέφει στα γήπεδα, αναιρώντας την απόφαση του να αποσυρθεί το Νοέμβριο του 2024. Ο 39χρονος σταρ θα αγωνιστεί στο πρωτάθλημα της Σιγκαπούρης με την FC Γιουρόνγκ.
Με σχεδόν 100 συμμετοχές στην εθνική Ιαπωνίας και παρουσία σε τρία Παγκόσμια Κύπελλα, ο Χόντα έχει φιλοδοξίες να συνεχίσει να γράφει ιστορία. Ένας από τους προσωπικούς του στόχους είναι να καταρρίψει ρεκόρ συμμετοχών και σκοραρίσματος σε διάφορα πρωταθλήματα παγκοσμίως.
Ο διάσημος άσος, που έχει αγωνιστεί σε συλλόγους σε τουλάχιστον πέντε χώρες, συμπεριλαμβανομένης της Μίλαν, έχει πλέον στραφεί και στον επιχειρηματικό τομέα, επενδύοντας σε νεοσύστατες επιχειρήσεις στην Ιαπωνία και τις ΗΠΑ. Παρά την επιχειρηματική του δραστηριότητα, ο Χόντα διατηρεί ζωντανό το πάθος του για το ποδόσφαιρο και είναι έτοιμος να αντιμετωπίσει αυτή τη νέα πρόκληση.
![]()
