Η Εθνική Ανδρών ολοκληρώνει την προετοιμασία της με φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ 2025

Η Εθνική Ανδρών ολοκληρώνει την προετοιμασία της με φιλικό πριν το Ευρωμπάσκετ 2025

Η Εθνική Ανδρών δίνει το τελευταίο της τεστ πριν την έναρξη των υποχρεώσεών της στο Ευρωμπάσκετ 2025, υποδεχόμενη απόψε στο ΟΑΚΑ (24/8, 20:00) την ισχυρή Γαλλία. Αυτό το παιχνίδι αποτελεί την πρόβα τζενεράλε πριν το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Βασίλης Σπανούλης, έχει στη διάθεσή του 13 παίκτες, μετά τις απολύσεις των Νίκου Χουγκάζ και Νάσου Μπαζίνα. Μετά το αποψινό φιλικό, θα ανακοινώσει τη δωδεκάδα που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη διοργάνωση.

Οι διεθνείς που συνεχίζουν την προετοιμασία της «γαλανόλευκης» περιλαμβάνουν τους Κώστα Παπανικολάου, Κώστα Σλούκα, Γιάννη Αντετοκούνμπο, Γιαννούλη Λαρεντζάκη, Ντίνο Μήτογλου, Θανάση Αντετοκούνμπο, Τάιλερ Ντόρσεϊ, Παναγιώτη Καλαϊτζάκη, Δημήτρη Κατσίβελη, Βαγγέλη Ζούγρη, Αλέξανδρο Σαμοντούροβ, Βασίλη Τολιόπουλο και Κώστα Αντετοκούνμπο.

Από την άλλη πλευρά, η Γαλλία θα παραταχθεί χωρίς τον Ματ Στραζέλ, καθώς ο 23χρονος πόιντ γκαρντ της Μονακό ταλαιπωρείται από μυϊκή κάκωση στον δεξί μηρό και αποφασίστηκε να προφυλαχθεί.

Η σύνθεση της Γαλλίας για το φιλικό με την Ελλάδα περιλαμβάνει τους Αϊζέια Κορντινιέ, Μπιλάλ Κουλιμπαλί, Σιλβέιν Φρανσίσκο, Τζέιλεν Χορντ, Μουχαμαντού Τζαϊτέ, Τιμοτέ Λουγαγού-Καμπαρό, Τεό Μάλεντον, Έλι Οκόμπο, Ζακαρί Ρισασέ, Άλεξ Σαρ και Γκέρσον Γιαμπουσέλε.

Loading

Play