Η Τσέλσι ενισχύεται με την υπογραφή του Ζοάο Πέδρο

Η Τσέλσι ενισχύεται με την υπογραφή του Ζοάο Πέδρο

Η μεταγραφική περίοδος συνεχίζεται για την Τσέλσι, με την άφιξη ενός νέου επιθετικού. Μετά τον Λίαμ Ντέλαπ, ήταν η σειρά του Ζοάο Πέδρο να ενταχθεί στους «Μπλε» για 58 εκατομμύρια ευρώ.

Εκτός από τις μεταγραφές που έχουν ήδη οριστικοποιηθεί, η λονδρέζικη ομάδα είχε ήδη εξασφαλίσει την υπογραφή του Άγγλου επιθετικού Ντέλαπ για 35 εκατομμύρια ευρώ από την Ίπσουιτς. 

Μια ωραία κίνηση για τους «Μπλε» οι οποίοι προσπαθούν επίσης να υπογράψουν τον Τζέιμι Μπινόε-Γκίτενς από την Μπορούσια Ντόρτμουντ.

Η ομάδα του Έντσο Μαρέσκα, έχοντας πιέσει για την άφιξη του 23χρονου Ζοάο Πέδρο από την Μπράιτον για αρκετές εβδομάδες, έχει πλέον πετύχει τον στόχο της. 

Ο παίκτης έρχεται από μια δυνατή σεζόν στην Πρέμιερ Λιγκ με 10 γκολ και 7 ασίστ σε 30 αγώνες, όντας από τις αποκαλύψεις του πρωταθλήματος.

Πρώην παίκτης της Γουότφορντ, ο διεθνής Βραζιλιάνος (3 συμμετοχές) έχει λάμψει τις τελευταίες δύο σεζόν με τους «Γλάρους» και η Τσέλσι αποφάσισε να προσφέρει 58 εκ. ευρώ για τις υπηρεσίες του.

Μετά τους Μαρκ Κουκουρέγια, Ρόμπερτ Σάντσες και Μοϊσές Καϊσέδο, είναι ο τέταρτος παίκτης μέσα σε τρία χρόνια που εντάσσεται στους «Μπλε» από την Μπράιτον.

Loading

Play