Την προσεχή Δευτέρα 14/3, 18:00, θα λάβει χώρα στο ΟΑΚΑ η πρώτη ημερίδα της σειράς δράσεων «Block the Violence», μιας πρωτοβουλίας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός.
Στην πρώτη δράση, κεντρικοί ομιλητές θα είναι οι κ.κ. Χαλιορής Κωνσταντίνος (Συντονιστής Γενικός Διευθυντής ΟΑΚΑ), Παπαγιάννης Γεώργιος (Αθλητής ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ και πρεσβευτής της συγκεκριμένης δράσης) και Τσαγκαράκης Εμμανουήλ (Ψυχολόγος PAO BC Academy) και θα ενημερώσουν τους νεαρούς αθλητές της PAO BC Academy σχετικά με την αντιμετώπιση του φαινομένου της βίας.
Πρόκειται για μια σειρά από συμβολικές αλλά και ουσιαστικές δράσεις ενημέρωσης, στις οποίες θα συμμετέχουν οι προπονητές και οι αθλητές του Παναθηναϊκού, καθώς και εξειδικευμένοι συνεργάτες με στόχο την κορύφωση της εκστρατείας ενημέρωσης κατά της βίας, απ’ όπου και αν προέρχεται (οπαδική, σχολική, σωματική, ψυχολογική, έμφυλη, ενδοοικογενειακή, κλπ).
Οι δράσεις αυτές εντάσσονται στο πρόγραμμα κοινωνικής ευθύνης της ΚΑΕ Παναθηναϊκός – PAO BC for the Community το οποίο συμβάλει στην αντιμετώπιση σημαντικών κοινωνικών ζητημάτων.
Δείτε επίσης: Μεταγραφική «βόμβα» ο ΠΑΟΚ με Μέγκενς
- Απαγόρευση κυκλοφορίας στο Κιλκίς λόγω δυσμενών πυρομετεωρολογικών συνθηκών
- Ανατροπή στην ογκολογία: Ο πρώτος μεταδοτικός καρκίνος εντοπίστηκε σε ψάρια
- Γιορτή για τον πρίγκιπα Τζορτζ: Τα 13α γενέθλια του και η νέα του πορεία
- Ανατροπή στον Ηρακλή: Αποχωρούν Μπασινάς και Αμανατίδης
- Δένδιας: Η Πολεμική Αεροπορία υπερβαίνει τις στρατιωτικές αποστολές για την προστασία της ζωής
![]()
