Ήρθε η ώρα της Παρί Σεν Ζερμέν να κάνει τα πάντα για να εκμεταλλευτεί την εξαιρετική ευκαιρία που της παρουσιάστηκε και να κάνει πραγματικότητα τη «μεταγραφή του αιώνα», αποκτώντας τον κορυφαίο παίκτη του κόσμου, Λιονέλ Μέσι.
Η Παρί γνωρίζει ότι μια τέτοια ευκαιρία δεν θα εμφανιστεί ξανά κι ότι θα πρέπει να την «αρπάξει από τα μαλλιά», ανεξαρτήτου τιμήματος.
Αυτό που τα τελευταία χρόνια έμοιαζε να είναι ανέφικτο, όταν οι φήμες για την άφιξη του Αργεντινού σταρ στο Παρίσι διαδόθηκαν σε όλη την Ευρώπη, δεν έμοιαζε ποτέ τόσο αληθοφανές όσο τις τελευταίες ώρες.
Η Μπαρτσελόνα μετά τις ανακοινώσεις του προέδρου της, Ζοάν Λαπόρτα, που επιβεβαίωσε ότι ο 34χρονος Αργεντινός δεν θα συνεχίσει στους Καταλανούς , πλέον, οι άνθρωποι που χρηματοδοτούν την Παρί είναι έτοιμοι να συζητήσουν ξανά και να τελειώσουν αυτό που ξεκίνησαν το περασμένο καλοκαίρι.
Αυτή την φορά είναι αποφασισμένοι να φτάσουν στην πηγή και να πιούν νερό.
Η Παρί Σεν Ζερμέν προσφέρει στον Μέσι συμβόλαιο 3 ετών μαζί με καθαρό ετήσιο εισόδημα 40 εκατ. ευρώ.
Την Κυριακή είναι προγραμματισμένη η συνάντηση μεταξύ των δύο πλευρών, με την προσωρινή χαλάρωση του οικονομικού fair play να είναι ένας από τους «συμμάχους» των «πρωτευουσιάνων» και να καθιστά την υπόθεση αρκετά βατή.
Για να μπορέσει να «υποστηρίξει» την άφιξη του Μέσι, η Παρί σκοπεύει να πουλήσει τον Κιλιάν Μπαπέ, στην Ρεάλ.
- Φρίκη στο Μεξικό: Τέσσερα αποκεφαλισμένα πτώματα σε αυτοκίνητο κοντά στο κοινοβούλιο της Γκερέρο
- Μεταγραφή-έκπληξη για τη Ρεάλ Μαδρίτης: Ο Φλορεντίνο Πέρεθ ανακοίνωσε τον Ντάμφρις
- Τραμπ: Δεν απαιτείται συμφωνία για την απόκτηση ουρανίου από το Ιράν
- Αλαφούζος: «Αύγουστο 2027 μπαίνουμε στον Βοτανικό, λάθη σε προπονητές»
- Σημαντική αναβάθμιση στο Γενικό Νοσοκομείο Καβάλας με νέα ΤΕΠ και λειτουργία στεφανιογράφου
![]()

