Στο Blog που διατηρεί στον ΕΣΑΚΕ μίλησε ο παίκτης του ΠΑΟΚ, Καμπερίδης ο οποίος τόνισε ότι ενόψει Ιωνικού πρέπει να βγάλουν τον καλύτερο τους εαυτό.
Αναλυτικά όσα είπε:
«Έχουμε ένα πολύ σημαντικό παιχνίδι μπροστά μας και οφείλουμε να βγάλουμε το καλό μας πρόσωπο για να κερδίσουμε. Στο τελευταίο μας παιχνίδι στην Πάτρα με τον Προμηθέα, κάναμε ένα πολύ κακό πρώτο ημίχρονο. Ιδιαίτερα στην άμυνα κι από εκεί πρέπει να ξεκινήσουμε απέναντι στον Ιωνικό.
Να είμαστε προσηλωμένοι στην άμυνα, να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να φτάσει εύκολα στο καλάθι μας και μέσα από την καλή και αποτελεσματική άμυνα να φτάσουμε και στις σωστές επιλογές στην επίθεση.
Άφησα το πιο σημαντικό για το τέλος. Θέλω κι εγώ από την πλευρά μου να εκφράσω τα συλλυπητήριά μου στην οικογένεια του Άλκη. Είναι τόσο κρίμα και άδικο. Ένα νέο παιδί 19 ετών.
Είναι τραγικό και δεν πρέπει να συμβεί ποτέ ξανά. Είμαστε στο χώρο του αθλητισμού από αγάπη για το μπάσκετ και για αυτό που κάνουμε. Το μίσος και η βία δεν έχουν καμία θέση στον αθλητισμό…».
Δείτε επίσης: Η αποστολή του ΠΑΟΚ κόντρα στην ΑΕΚ
- Νοσοκομεία: 24ωρη πανελλαδική απεργία ιατρών και υγειονομικών την Πέμπτη 28 Αυγούστου
- Προσωρινή απαγόρευση απόπλου του Blue Star Mykonos από το λιμάνι του Πειραιά
- Νότια Μαδαγασκάρη: Η γέννηση διδύμων και οι προκαταλήψεις του πολιτισμού
- Πολιτιστικό καλοκαίρι στα Χανιά: Η έκθεση «Ave Maria» της Σοφίας Μανιατάκη στην Πύλη Σαμπϊονάρα
- Αναγέννηση στον αργεντίνικο ποδόσφαιρο: Επιστροφή αστέρων και ελπίδες για οικονομική ανάπτυξη