Οι ιθύνοντες του Αρη ανέλυσαν ενδελεχώς τα οικονομικά δεδομένα της εταιρείας ενώ δεν ξέχασαν τον Αλκη Καμπανό
Την απόφαση για Αύξηση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας ανακοίνωσε, επίσημα, σήμερα η ΚΑΕ Αρης. Γεγονός για το οποίο εκφράστηκαν οι διοικούντες των «κιτρινόμαυρων» μιλώντας σε δημοσιογράφους στην αίθουσα Τύπου του Αλεξανδρείου Μελάθλου.
Παρόντες στο πάνελ ήταν ο πρόεδρος της ΚΑΕ Αρης, Χάρης Παπαγεωργίου, ο αντιπρόεδρος της εταιρείας και πρόεδρος του ΑΣ Αρη, Λευτέρης Αρβανίτης, και το μέλος του ΔΣ, Αχιλλέας Ρουσιαμάνης.
Το πόσο για την ΑΜΚ ορίστηκε, όπως τονίστηκε από τους Θεσσαλονικείς, στις 500.000 ευρώ, με κάθε μετοχή να κοστίζει 10 ευρώ και το ελάχιστο για τη συμμετοχή στη διαδικασία να είναι η αγορά δύο μετοχών.
Οι ιθύνοντες του Αρη ανέλυσαν, ακόμη, ενδελεχώς οικονομικά δεδομένα της εταιρείας , ενώ δεν ξέχασαν τον Αλκη Καμπανό, επισημαίνοντας πως η ΚΑΕ Αρης «Δε θα αφήσει το θέμα της δολοφονίας του, θα το φτάσουμε μέχρι τέλους», όπως ανέφερε, χαρακτηριστικά, ο Λευτέρης Αρβανίτης.
- Τουρκία: Ο Χακάν Φιντάν αποκαλύπτει απόπειρα δολοφονίας μέσω δηλητηρίασης
- Ελληνικό: Μυστήριο γύρω από τον θάνατο τριών μελών της οικογένειας Σιδηροπούλου
- Μεσολόγγι: Αυτοκίνητο κατέληξε στη λιμνοθάλασσα, ο οδηγός ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις του
- Ινδία: Εναλλακτική επιλογή για τις αμερικανικές εταιρείες ένδυσης
- Νιούαρκ: Ο δήμαρχος Ρας Μπαράκα συνελήφθη κατά τη διάρκεια διαμαρτυρίας σε κέντρο κράτησης μεταναστών