Στα διαιτητικά σφυρίγματα απέδωσε η ΚΑΕ Ηρακλής τη σημερινή ήττα της ομάδας, για την 7η αγωνιστική της Basket League, στο Αλεξάνδρειο, από τον Άρη.
Οι διοικούντες την εταιρεία εκφράστηκαν για το πιστεύω τους με ανακοίνωση, στην οποία αναφέρεται:
«Aν υπήρχε ένας τίτλος, που θα μπορούσε να περιγράψει πλήρως αυτό που συνέβη σήμερα στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρο είναι: “ Η ΣΦΑΓΗ ΤΟΥ ΑΙΩΝΑ”. Διότι ο Ηρακλής σφαγιάστηκε από τη διαιτησία των Πιτσίλκα, Ζαχαρή και Μπακάλη, οι οποίοι δεν επέτρεψαν στην ομάδα μας να φύγει νικήτρια από την έδρα του Άρη, καθορίζοντας το τελικό αποτέλεσμα. Δεν είναι η πρώτη φορά φέτος, που ο Ηρακλής αδικείται από τις αποφάσεις των διαιτητών, αλλά αυτό που έγινε σήμερα (14/11) ξεπέρασε κάθε λογική και όλη η Ελλάδα έγινε, μέσω της τηλεοπτικής μετάδοσης του αγώνα, μάρτυρας της τεράστιας αδικίας, που υπέστη η ομάδα μας. Ο αντίπαλος εκτέλεσε 31 βολές έναντι 16 της ομάδας μας, σχεδόν δηλαδή τις διπλάσιες, ενώ ήταν αυτός που κυνηγούσε στο σκορ κι έπαιζε άμυνα πάνω από το όριο του φάουλ. Οι διαιτητές δεν τιμώρησαν το σκληρό παιχνίδι και το ανέχθηκαν πολλές φορές στη διάρκεια της αναμέτρησης, βάζοντας τον Άρη και πάλι στον αγώνα.
Είναι βέβαιο πως το σχετικό βίντεο, με τα διαιτητικά όργια, που θα καταθέσει η ΚΑΕ Ηρακλής στην Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας θα χρειαστεί ώρες για να ετοιμαστεί και θα έχει μεγάλη διάρκεια, καθώς τα λανθασμένα σφυρίγματα είναι δεκάδες.
Έχουμε καταλάβει πως κάποιοι δεν θέλουν τον Ηρακλή στην Α1 και φροντίζουν να το δείχνουν με τις διαιτησίες, που έχει η ομάδα μας κι ενώ το πρωτάθλημα βρίσκεται ακόμη στην 7η αγωνιστική. Ξεκαθαρίζουμε, ωστόσο, ότι δεν θα ανεχθούμε να χάνουμε παιχνίδια από εξωαγωνιστικές παρεμβάσεις, οι οποίες κλέβουν τον ιδρώτα, που χύνουν οι παίκτες μας στο γήπεδο. Υ.Γ. Περιμένουμε με ενδιαφέρον την έκθεση του παρατηρητή διαιτησίας της ΚΕΔ/ΕΟΚ, που ήταν σήμερα (14/11) στο γήπεδο».
- Σητεία: Ισόβια κάθειρξη ξανά για τη μαύρη χήρα και τον συνεργό της
- «Ο κόσμος σαν πανηγύρι» – Ένα φωτογραφικό λεύκωμα που αποτυπώνει την Αίγυπτο
- Νέα μόνιμη περίφραξη στην Πορτάρα Νάξου – Παραίτηση του Δήμου από την αίτηση προς το Πρωτοδικείο
- Κ. Χατζηδάκης: Εντατική προσπάθεια για την καταβολή επιδοτήσεων στους αγρότες
- Ο Γουίλιαμ Σαλιμπά ανανεώνει με την Άρσεναλ έως το 2030
Ακολουθήστε το politic.gr Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις
Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Politic.gr