Παραμονή του αγώνα πρωταθλήματος με τον Άρη στο Αλεξάνδρειο (εξ αναβολής-11η αγωνιστική, 7/2, 17:00, ΕΡΤ3 live), αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός βρέθηκε στο σημείο που δολοφονήθηκε ο 19χρονος Άλκης και απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο
Η ενημέρωση των «ερυθρόλευκων»:
«Το απόγευμα της Κυριακής (06/02) αντιπροσωπεία της ΚΑΕ Ολυμπιακός αποτελούμενη από τον αρχηγό, Γιώργο Πρίντεζη, τον Κώστα Παπανικολάου, τον Κώστα Σλούκα, τον Σάσα Βεζένκοφ και τον Sports Director, Χρήστο Μπαφέ, βρέθηκε στο σημείο που έχασε τη ζωή του ο Άλκης και απέτισε φόρο τιμής στον αδικοχαμένο 19χρονο, αφήνοντας μια υπογεγραμμένη «ερυθρόλευκη» φανέλα με το μήνυμα «Ποτέ ξανά, Άλκης», τα παπούτσια του Κώστα Παπανικολάου, λουλούδια και αναμμένα κεριά.
Η ΚΑΕ Ολυμπιακός εκφράζει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένειά του Άλκη και εύχεται ολόψυχα να μην γίνουμε ποτέ ξανά μάρτυρες αντίστοιχου περιστατικού».
Δείτε επίσης: Ολυμπιακός: Πέρασε και από τη Νεάπολη
- Κυριάκος Μητσοτάκης: Σήμερα εκπληρώνουμε μία βασική δέσμευση για τον Βόρειο Οδικό Άξονα Κρήτης
- Μείωση εισαγωγών φρούτων και λαχανικών κατά 3,1%
- Ο Γκριγκόνις ανακοινώνει το τέλος της πορείας του με την εθνική Λιθουανίας
- Μητσοτάκης στην Κρήτη για ΒΟΑΚ: «Η χώρα είναι παράδειγμα για τα δημοσιονομικά της – Ας υποδεχτούμε αυτή τη σημαντική υπογραφή»
- «Μπαστόνι: Λαμίν Γιαμάλ, είσαι ένα τέρας! – Μία επική μάχη στο Μιλάνο»