ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπό εισαγγελική απόφαση σύλληψης»

ΚΑΕ Ολυμπιακός: «Δημήτρης Γιαννακόπουλος υπό εισαγγελική απόφαση σύλληψης»

Με ανακοίνωσή της, η ΚΑΕ Ολυμπιακός γνωστοποίησε στο ημίχρονο του 2ου τελικού, Ολυμπιακός-Παναθηναϊκός, πως ο ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός βρίσκεται προς σύλληψη με εισαγγελική απόφαση. Η εισαγγελέας, εφόσον ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν έφευγε από το Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας, θα διέταζε τη σύλληψή του. Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος αποχώρησε από το ΣΕΦ ώστε να αποφύγει τη σύλληψη.

«Με εισαγγελική απόφαση προς σύλληψη ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος» αναφέρει η φειδωλή ανακοίνωση της ΚΑΕ Ολυμπιακός.

Όλα είχαν ξεκινήσει περίπου δέκα λεπτά πριν από την έναρξη του αγώνα, στο ΣΕΦ, όταν ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, μετέβη στη γραμματεία και ζήτησε να καταγραφεί υβριστικό σύνθημα εις βάρος του από τους φιλάθλους του Ολυμπιακού, κάτι που δεν προβλέπεται από τον κανονισμό εφόσον δεν έχει αρχίσει η αναμέτρηση. Εν συνεχεία, ο γενικός διευθυντής της ΚΑΕ Ολυμπιακός Νίκος Λεπενιώτης τον προσέγγισε και συνομίλησε μαζί του. Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος σηκώθηκε δύο λεπτά πριν από το τζάμπολ και μετέβη στη γραμματεία ζητώντας από τους διαιτητές να καταγράψουν τρία υβριστικά συνθήματα. Μετά από υπόδειξη των διαιτητών Τσιμπούρη, Μαγκλογιάννη και Χριστινάκη, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος πήρε τον δρόμο, μέσα από τη φυσούνα προς τ’ αποδυτήρια και το ματς άρχισε.

Με ενημέρωσή της η ΚΑΕ Παναθηναϊκός τόνισε πως ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος δεν αποβλήθηκε από τους διαιτητές, αλλά οι διαιτητές Τσιμπούρης, Μαγκλογιάννης και Χριστινάκης ζήτησαν από τον ισχυρό άνδρα της «πράσινης» ΚΑΕ να βγει εκτός του παρκέ, καθώς υπήρχε ένταση, ώστε να ξεκινήσει ο 2ος τελικός. «Ο κος Γιαννακόπουλος δεν έχει αποβληθεί. Οι διαιτητές είχαν ζητήσει να βγει από το παρκέ την ώρα που υπήρχε η ένταση για να ξεκινήσει το ματς. Βγήκε εκτός γηπέδου για να μιλήσει με την εισαγγελέα για τα εμετικά υβριστικά συνθήματα κατά της κόρης του,» αναφέρει η ΚΑΕ Παναθηναϊκός.

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο οποίος πριν το τζάμπολ, μετέβη από το παρκέ στη φυσούνα και στον χώρο των αποδυτηρίων, δεν επέστρεψε στη θέση του, πίσω από την μπασκέτα και δίπλα στον πάγκο του Παναθηναϊκού.

Loading

Play