Ανακοίνωση ΚΑΕ Ολυμπιακός για διαδικασία αλλαγής θέσης παλαιών κατόχων διαρκείας στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός προχώρησε σε ενημέρωση σχετικά με την δυνατότητα αλλαγής θέσης για τους παλαιούς κατόχους διαρκείας που επιθυμούν να μετακινηθούν εντός του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας. Η διαδικασία θα υλοποιηθεί μέσω ενός μοναδικού κωδικού, ο οποίος θα αποσταλεί μέσω email στους ενδιαφερόμενους. Σύμφωνα με τις δηλώσεις των Ερυθρόλευκων, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025 θα υπάρξει ανακοίνωση σχετικά με τους νέους κατόχους διαρκείας.
Οι παλαιοί κάτοχοι διαρκείας θα έχουν τη δυνατότητα να πραγματοποιήσουν την επιθυμητή μετακίνηση από την Πέμπτη 19 Ιουνίου 2025, στις 15:00, έως την Κυριακή 22 Ιουνίου 2025, στις 17:00, με την προϋπόθεση της διαθεσιμότητας και διατηρώντας την τιμή του παλαιού εισιτηρίου διαρκείας. Η ΚΑΕ Ολυμπιακός υπογραμμίζει ότι δεν εμπλέκεται στη διαδικασία αυτή.
Επιπλέον, την Παρασκευή 20 Ιουνίου 2025, θα ανακοινωθούν οι λεπτομέρειες για τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας στους νέους κατόχους. Η ανακοίνωση κλείνει με ευχαριστίες προς τους φιλάθλους για την εμπιστοσύνη και τη διαρκή στήριξή τους.
Πηγή περιεχομένου: in.gr