Την πρώτη της νίκη στα φιλικά προετοιμασίας πέτυχε η Καρδίτσα, επικρατώντας της Μυκόνου με 78-73 στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο Καρδίτσας.
Οι γηπεδούχοι, με πρωταγωνιστές τους Τζάκσον και ΜακΡέι, που σημείωσαν 21 και 19 πόντους αντίστοιχα, πήραν από νωρίς τον έλεγχο και έκλεισαν το πρώτο δεκάλεπτο στο +9 (25-16). Η Μύκονος αντέδρασε στη δεύτερη περίοδο, ρίχνοντας τη διαφορά, όμως η Καρδίτσα πήγε στα αποδυτήρια μπροστά με 44-41.
Στην τρίτη περίοδο, οι φιλοξενούμενοι προσπέρασαν προσωρινά με 58-59, αλλά η Καρδίτσα ανέκτησε το προβάδισμα και ολοκλήρωσε το δεκάλεπτο στο 61-59. Στο τελευταίο δεκάλεπτο, οι γηπεδούχοι βρήκαν λύσεις από την περιφέρεια και ξέφυγαν με 71-61, πριν φτάσουν οριστικά στη νίκη.
Πρώτος σκόρερ της Μυκόνου ήταν ο Λοβ με 16 πόντους, ενώ ο Πετανίδης πρόσθεσε 11. Ο Κάναντι αποχώρησε τραυματίας στο δεύτερο ημίχρονο, ενώ δεν αγωνίστηκαν οι Φάντερμπερκ, Τσάιλντς και Μουρ.
Τα δεκάλεπτα: 25-16, 44-41, 61-59, 78-73.
Καρδίτσα (Παπανικολόπουλος): Τζάκσον 21, Τέρνερ 11, Σμιθ 4, ΜακΡέι 19, Γκίκας 3, Πετρόπουλος 10, Φράνσις 7, Μπιλάλης 2, Καμπουρίδης, Μπατατέγας, Ρούμογλου, Οκόρο 1.
Μύκονος (Ζιάγκος): Κάναντι 9, Άπλμπι 3, Λάγιος 2, Καββαδάς 4, Σκουλίδας 8, Πετανίδης 11, Τίγκας 4, Σιδηροηλίας, Μάντζαρης 7, Τόλιας 5, Λοβ 16, Χάρελ 4.
![]()
